Αναρχικοί ανέβασαν βίντεο με επίθεση κατά εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Αναρχικοί ανέβασαν βίντεο με επίθεση κατά εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Η «επιχείρησή» τους κατά των «ναρκομαφιών» είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο αλλά το βίντεο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα

Αναρχικοί ανέβασαν βίντεο με επίθεση κατά εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Βίντεο με την «επιχείρηση» που είχαν πραγματοποιήσει πέρυσι κατά εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια ανήρτησαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η επίθεση κατά των εμπόρων ναρκωτικών σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου 2017, όμως το βίντεο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

To κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει τα εξής:
«Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία. Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν - ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων.»
Κλείσιμο

Στο βίντεο φαίνονται αρκετά άτομα να κυνηγούν και να κλωτσούν τους «εμπόρους ναρκωτικών» ενώ η εικόνα είναι θολωμένη ώστε να μην διακρίνονται τα πρόσωπα των αντιεξουσιαστών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης