Δίκτυο Wi-Fi σε 2.030 λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ στην Αττική

Δίκτυο Wi-Fi  σε 2.030 λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ στην Αττική

Το έργο έχει προϋπολογισμό 900.000 ευρώ

Τη δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο θα έχουν οι επιβάτες 2.030 οχημάτων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ του Οργανισμού Αστικών συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ). Η εγκατάσταση του δικτύου Wi-Fi  προβλέπεται σε δράση που ανέλαβαν το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

 Το έργο έχει συνολικό κόστος 900 χιλιάδες ευρώ. Η χρηματοδότησή του θα γίνει  από το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 -2020».

Στόχος της Δράσης είναι η προώθηση της χρήσης των νέων τεχνολογιών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών. 

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΣΑ για το 2015, η επιβατική κίνηση σε λεωφορεία και τρόλεϊ έφτασε στις 352.116.000 μετακινήσεις και ο μέσος όρος παραμονή στο όχημα ήταν 20 λεπτά. Αντίστοιχα για το τραμ η επιβατική κίνηση ανήλθε για την ίδια περίοδο στις 14.482.000 μετακινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

oye oye

TA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΛΑ'Ι'ΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ''ΦΥΤΑ'' ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΜΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ! ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΠΛΕΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ !

Σσ

Αντι να τα φτιαξουν λεω εγω ειδικα κατι λεωφορεια βαζουν wi fi ψεκασμενοι ελληνες οτι να ναι για να ικανοποιησουν την ψεκασμενη μαζα

paki

gioupiiiiiiiiiiiiiii

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

touroiaxiomatikoi

Δημοσιεύθηκε το σκεπτικό της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου με την οποία δόθηκε άσυλο στον πρώτο από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς και αποτελεί «πιλότο» για τους υπόλοιπους - Ανοίγει ο δρόμος για να του χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα