Μουζάκι Καρδίτσας: Ασυνείδητος σκότωσε ηλικιωμένη και εξαφανίστηκε

Μουζάκι Καρδίτσας: Ασυνείδητος σκότωσε ηλικιωμένη και εξαφανίστηκε

Συνελήφθη ο δράστης - Οδηγός παρέσυρε νωρίς το πρωί του Σαββάτου μία ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει να την βοηθήσει

Μουζάκι Καρδίτσας: Ασυνείδητος σκότωσε ηλικιωμένη και εξαφανίστηκε
Εξονυχιστικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομία στο Μουζάκι Καρδίτσας, για να εντοπίσει έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος παρέσυρε νωρίς το πρωί του Σαββάτου μία ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει να την βοηθήσει. Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές. 

Η άτυχη 72χρονη, που κατοικούσε στην περιοχή του Μαυρομματίου, εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα από έναν διερχόμενο οδηγό πεσμένη στην άκρη του δρόμου Μουζακίου- Καρδίτσας, στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου.

Έφερε βαριά τραύματα από πρόσκρουση σε αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός δεν φαίνεται να σταμάτησε καν για να δει τι είχε πάθει.

Η νεκροτομή θα δείξει αν η ηλικιωμένη σκοτώθηκε ακαριαία ή πέθανε αργά και βασανιστικά από την αιμορραγία. Οι άνδρες της Τροχαίας συνέλεξαν διάφορα ευρήματα από το υπαίτιο όχημα και τα εξετάζουν, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την ταυτότητα του οδηγού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης