Τρία χρόνια μετά εξιχνίασαν διάρρηξη στην Ζαχάρω

Τρία χρόνια μετά εξιχνίασαν διάρρηξη στην Ζαχάρω

Σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο δράστης είχε "σηκώσει" τότε ένα ψυγείο, μια κονσόλα, διάφορα οικιακά σκεύη και πολλά είδη ρουχισμού

Λάδι, σεντόνια και... γούνα άρπαξαν οι διαρρήκτες
Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Φιγαλεία στην Ζαχάρω Ηλείας το βρήκε άδειο, καθώς άγνωστοι είχαν εισβάλει την ώρα της απουσίας του και είχαν αρπάξει διάφορα είδη από το νοικοκυριό.

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ανδρίτσαινας και των ειδικών του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηλείας. Για την υπόθεση αυτή έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ενός 32χρονου Ρουμάνου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο δράστης είχε "σηκώσει" τότε ένα ψυγείο, μια κονσόλα, διάφορα οικιακά σκεύη και πολλά είδη ρουχισμού, που κατά τις εκτιμήσεις του είχαν συνολική αξία 5.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός δεν έχει εντοπιστεί και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης