Λάδι, σεντόνια και... γούνα άρπαξαν οι διαρρήκτες

Λάδι, σεντόνια και... γούνα άρπαξαν οι διαρρήκτες

Οι δράστες εξασφάλισαν το λάδι της χρονιάς, αφού άρπαξαν πέντε τενεκέδες με ελαιόλαδο, ενώ άδειασαν και τον καταψύκτη παίρνοντας πολλά κρέατα που φύλαγαν οι ένοικοι για τις ημέρες των γιορτών

Ό,τι είχε αξία το άρπαξαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην κοινότητα Ανεμοχώρι του δήμου Πύργου, κατά την διάρκεια της απουσίας των ενοίκων. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκλεψαν ακόμη και μια... γούνα της ιδιοκτήτριας!

Οι δράστες εξασφάλισαν το λάδι της χρονιάς, αφού άρπαξαν πέντε τενεκέδες με ελαιόλαδο, ενώ άδειασαν και τον καταψύκτη παίρνοντας πολλά κρέατα που φύλαγαν οι ένοικοι για τις ημέρες των γιορτών. Δεν έμειναν, όμως, σε αυτά, αλλά «σήκωσαν» ακόμη από το σπίτι μια τηλεόραση και πήραν όσα... σεντόνια και κουβέρτες βρήκαν στις ντουλάπες! 

Οι ιδιοκτήτες, που βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο, ειδοποίησαν την Ασφάλεια Πύργου που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 1.900 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»

nosok

Επισημαίνουν πως έχουν εξαγγελθεί και άλλες θετικές αποφάσεις απο το υπουργείο Υγείας, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται ακριβώς -ή και καθόλου- με τον τρόπο που εξαγγέλλονται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά