Έκλεψαν πάλι χρηματοκιβώτιο στην Πάτρα

Έκλεψαν πάλι χρηματοκιβώτιο στην Πάτρα

Ο τρόπος δράσης δείχνει ότι η ίδια σπείρα κρύβεται πίσω και από τη νέα διάρρηξη σε ένα κατάστημα εμπορίας κρεάτων

Σε μεγάλο πονοκέφαλο έχει εξελιχθεί για τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η δράση συγκεκριμένης ομάδας διαρρηκτών με "αδυναμία" στα χρηματοκιβώτια, που φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από πολλές κλοπές σε επιχειρήσεις της Πάτρας και σε σπίτια επιφανών επιχειρηματιών της πόλης.

Ο τρόπος δράσης δείχνει ότι η ίδια σπείρα κρύβεται πίσω και από τη νέα διάρρηξη σε ένα κατάστημα εμπορίας κρεάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη περιείχε 15.000 ευρώ! 

Ο κρεοπώλης υπέστη μεγάλη ζημιά, καθώς τα χρήματα από τις εισπράξεις, που ήταν αυξημένες λόγω της κατανάλωσης εν όψει των εορτών, προορίζονταν για την αγορά νέων προϊόντων. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών.

*** Χρηματοκιβώτιο ήταν και ο στόχος διάρρηξης που έγινε σε ένα δωμάτιο τουριστικού καταλύματος σε περιοχή της Μυκόνου. Όπως κατήγγειλαν ο ένοικοί του στο αστυνομικό τμήμα του νησιού των ανέμων, άγνωστος παραβίασε το safe box την ώρα που απουσίαζαν και άρπαξαν από μέσα τιμαλφή σημαντικής αξίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

οσα12

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις δηλώσεις προϊσταμένων μου. Δεν θα ήμουν σωστός διπλωμάτης» είπε ο Στανισλάβ Οσάτσι για τις δηλώσεις της Μαρία Ζαχάροβα, εκπροσώπου του του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

κατεχομεν12

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Αϊντινλίκ» έπειτα από την πρόταση που υπέβαλε τον περασμένο Αύγουστο το αρχηγείο του πολεμικού ναυτικού, μια ειδική ομάδα έστειλε σχετικό φάκελο στην Άγκυρα με τις λεπτομέρειες