Βόλος: Θα μετέφερε μαθητές σε εκδρομή με πλαστά χαρτιά!

Βόλος: Θα μετέφερε μαθητές σε εκδρομή με πλαστά χαρτιά!

Σε έλεγχο που έκαναν οι τροχονόμοι, διαπίστωσαν ότι το δελτίο ελέγχου επιθεώρησης του λεωφορείου από τον ΕΟΤ ήταν φωτοτυπία και μάλιστα πλαστογραφημένη και το πραγματικό είχε εκδοθεί για άλλο λεωφορείο στην... Κρήτη!

Πυρ και μανία είναι οι μαθητές ενός Γενικού Λυκείου του Βόλου με το ταξιδιωτικό γραφείο που είχαν συμφωνήσει να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η χριστουγεννιάτικη εκδρομή τους ματαιώθηκε όταν συνελήφθη ο οδηγός ενός από τα πούλμαν.

Σε έλεγχο που έκαναν οι τροχονόμοι, διαπίστωσαν ότι το δελτίο ελέγχου επιθεώρησης του λεωφορείου από τον ΕΟΤ ήταν φωτοτυπία και μάλιστα πλαστογραφημένη και το πραγματικό είχε εκδοθεί για άλλο λεωφορείο στην... Κρήτη! Έτσι, το ακινητοποίησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και χρήσης πλαστού εγγράφου. 

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ανέθεσε στην Τροχαία να διερευνήσει διεξοδικά το θέμα των σχολικών εκδρομών και της καταλληλότητας των πούλμαν. Ωστόσο, για τους άτυχους μαθητές δεν δόθηκε κάποια λύση, αφού το τουριστικό γραφείο που είχε αναλάβει την εκδρομή δεν μπόρεσε να βρει άλλο λεωφορείο με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη και να... ξεμείνουν στο Βόλο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

drastes01

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε μικρά παιδιά στην περιοχή Μακροχωρίου στη Βέροια – Οι αποτρόπαιες πράξεις τους γίνονταν έναντι αμοιβής