Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και πλαστά DVD

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και πλαστά DVD

Κατασχέθηκαν 636 πακέτα τσιγάρα, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ

Για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 31 ετών καθώς και ένας 66χρονος Έλληνας σήμερα, στο Ηράκλειο, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί καθώς μετά από έλεγχο στο δίκυκλο όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκε μια χάρτινη κούτα, η οποία περιείχε πεντακόσια πενήντα (550) πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και την οποία μετέφεραν στην οικία του 66χρονου.

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 66χρονου, εντοπίστηκαν ογδόντα έξι (86) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, επίσης χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Επίσης, από τις έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών, εντοπίστηκαν, σε μία εξ αυτών, πεντακόσια ενενήντα πέντε (595) κλεψίτυπα DVD.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανευρεθέντα, το δίκυκλο όχημα, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (375€).


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008