Προσφορά 5,5 τόνων τροφίμων σε συσσίτια εκκλησιών, συλλόγους και άπορες οικογένειες

Προσφορά 5,5 τόνων τροφίμων σε συσσίτια εκκλησιών, συλλόγους και άπορες οικογένειες

Από την δημιουργό της κοινωνικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Πρόσκληση στην πρόσληψη», Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή

Η 
δημιουργός της κοινωνικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Πρόσκληση στην πρόσληψη» Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή με σημαντική δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα, αυτή τη φορά υλοποίησε ένα πρόγραμμα στήριξης απόρων οικογενειών με δωρεάν διανομή τροφίμων.  
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων διένειμε 5,5 τόνους τρόφιμα σε συσσίτια εκκλησιών, συλλόγους, σωματεία και άπορες οικογένειες. Η κ. Ντολαπτσή, για την οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ήταν παρούσα σε όλες τις «στάσεις» αυτής της ιδιαίτερης προσφορά αγάπης.
Συγκεκριμένα παρέδωσε τρόφιμα για το συσσίτιο της εκκλησίας Παναγίτσα Καισαριανής που εξυπηρετεί περίπου 40 άτομα και άπορες οικογένειες. 

Το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου (65-70 άτομα) και τον Σύλλογο Τριτέκνων Καλλιθέας (200 οικογένειες!).
Το συσσίτιο πολλών συνανθρώπων μας στις εκκλησίες Άγιοι Πάντες Καλλιθέας και Αγίου Γεωργίου Καματερού.
Το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Ανδρέα Ν.Σμύρνης (100 άτομα), Αγίας Μαρίνας Περιστερίου (160 άτομα), Αγίου Γεωργίου Περάματος (160 άτομα). 
Τα συσσίτια των εκκλησιών Ζωοδόχου Πηγής και Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης και Αγίου Παντελεήμονα και Αγίων Αποστόλων Πεύκης. 

Μέσω της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Ζωγράφου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, παρέδωσε τρόφιμα για τα Φιλόπτωχα Ταμεία των εκκλησιών Άγιος Γεράσιμος Ιλισίων και Εισόδια της Θεοτόκου στο Γουδί, για το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Δήμου Ζωγράφου και για τον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου- Γηροκομείο ΓΑΛΗΝΗΣ.
Για άπορες οικογένειες, επίσης, προορίζονται και τα τρόφιμα που παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό Μοσχάτου και στην Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eisvoli_agios_nikolaos_arthro

Η αναρχική ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη για την «παρέμβαση», όπως την χαρακτηρίζει, την ώρα της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια, εξηγώντας ότι έγινε «για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στο δρόμο όσους διαμένουν στην στέγη αστέγων της ενορίας»

5
elas

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 39χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές, οι μεγαλύτερες από τις οποίες μάλιστα έχουν τελεσιδικήσει

elas

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ελασσόνας, στους 21 μήνες της δράσης τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ηλικίας από 21 ως 61 χρόνων είχαν διαπράξει μια ληστεία, 22 κλοπές, 14 απάτες και έξι απόπειρες. Από τα σπίτια των ηλικιωμένων είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 130.000 ευρώ.