Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με σφυριά σε σούπερ μάρκετ

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με σφυριά σε σούπερ μάρκετ

Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία του υποκαταστήματος και στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Στόχος επίθεσης έγινε υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Market In» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι έσπασαν -μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα- τη τζαμαρία του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 49, και στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από δικηγόρο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, πιθανότατα επρόκειτο για τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων και κρατούσαν σφυριά.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι κουκουλοφόροι που σπάνε τζαμαρίες είναι τζαμάδες που ψάχνουν για δουλειά. Δεν εξηγείται αλλιώς. Φυσικά οι μπαφιασμένοι χασικλήδες που μόνο για να σπάνε και να καίνε είναι ικανοί, μπορεί να νομίζουν ότι έτσι κάτι πετυχαίνουν.

Είναι σαφές

ότι πλέον το κράτος δεν μπορεί να εκπληρώσει την Συνταγματική του Υποχρέωση, η οποία ορίζει ότι πρέπει να εγγυάται την ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Να τονίσω ότι το Σϋνταγμα, σε αντίθεση με τα απο-κόμματα που μας κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση..., ΔΕΝ κάνει ταξικές διακρίσεις. Μιλά για Πολίτες και ΟΧΙ για αφεντικά και εργαζόμενους, πλούσιους και φτωχούς.... Αυτό έπρεπε να διεκδικεί κάθε σκεπτόμενος, πολιτικοποιημένος αλλά όχι κομματικοποιημένος Πολίτης. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

matitrgd000

Γονείς που είδαν τα παιδιά τους να σβήνουν μπροστά στα μάτια τους, παιδιά που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τους γονείς τους και ζευγάρια που χώρισαν για πάντα- Στο φως η ογκωδέστατη δικογραφία