Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Ελέγχθηκαν 655 επιχειρήσεις

Πρόστιμα ύψους 390.057,76 ευρώ επέβαλε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε ενόψει των εορτών. 

Οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ και η υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών έλεγξαν συνολικά 655 επιχειρήσεις. Στους ελέγχους εντοπίστηκαν παραβάσεις σε 271 επιχειρήσεις και επιβλήθηκαν 76 πρόστιμα. Για επιπλέον 207 παραβάσεις η διαδικασία επιβολής κυρώσεων γίνεται σε εξέλιξη. 

Οι έλεγχοι έγιναν σε όλη τη χώρα, κυρίως σε κλάδους και επιχειρήσεις υψηλής παραβατικότητας. 

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 15512 ή στα κατά τόπους τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

boutaris

Μέσω ανακοίνωσης, η "Πρωτοβουλία" τονίζει πως "η οργανωμένη βίαιη και άνανδρη επίθεση ακροδεξιών και φασιστικών στοιχείων κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώς Γούλα, ενώ συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων ασκώντας τα θεσμικά καθήκοντά τους, αποτελεί πράξη τυφλού μίσους και ακραίου εθνικισμού"

g20

Ο 26χρονος είχε καταδικαστεί για ληστεία, κλοπή και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας