Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Ελέγχθηκαν 655 επιχειρήσεις

Πρόστιμα ύψους 390.057,76 ευρώ επέβαλε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε ενόψει των εορτών. 

Οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ και η υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών έλεγξαν συνολικά 655 επιχειρήσεις. Στους ελέγχους εντοπίστηκαν παραβάσεις σε 271 επιχειρήσεις και επιβλήθηκαν 76 πρόστιμα. Για επιπλέον 207 παραβάσεις η διαδικασία επιβολής κυρώσεων γίνεται σε εξέλιξη. 

Οι έλεγχοι έγιναν σε όλη τη χώρα, κυρίως σε κλάδους και επιχειρήσεις υψηλής παραβατικότητας. 

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 15512 ή στα κατά τόπους τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mana_kipros

Παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου, συγγενών αγνοουμένων από την Κύπρο και την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έκανε την Πέμπτη το βράδυ, τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού

evros_aggeloudia_1

«Οι αρχές δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί αρκετά. Κάνω έκκληση σε όλους να με ακούσετε και να βοηθήσετε την οικογένειά μου», λέει μέσω βίντεο στο twitter ο 36χρονος πατέρας και δάσκαλος, Μουράτ Ακτζαμπάι, που σώθηκε την τελευταία στιγμή