Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Οι Επιθεωρητές Εργασίας μοίρασαν πρόστιμα 390 χιλιάδων ευρώ

Ελέγχθηκαν 655 επιχειρήσεις

Πρόστιμα ύψους 390.057,76 ευρώ επέβαλε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε ενόψει των εορτών. 

Οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ και η υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών έλεγξαν συνολικά 655 επιχειρήσεις. Στους ελέγχους εντοπίστηκαν παραβάσεις σε 271 επιχειρήσεις και επιβλήθηκαν 76 πρόστιμα. Για επιπλέον 207 παραβάσεις η διαδικασία επιβολής κυρώσεων γίνεται σε εξέλιξη. 

Οι έλεγχοι έγιναν σε όλη τη χώρα, κυρίως σε κλάδους και επιχειρήσεις υψηλής παραβατικότητας. 

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 15512 ή στα κατά τόπους τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

οσα12

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις δηλώσεις προϊσταμένων μου. Δεν θα ήμουν σωστός διπλωμάτης» είπε ο Στανισλάβ Οσάτσι για τις δηλώσεις της Μαρία Ζαχάροβα, εκπροσώπου του του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

κατεχομεν12

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Αϊντινλίκ» έπειτα από την πρόταση που υπέβαλε τον περασμένο Αύγουστο το αρχηγείο του πολεμικού ναυτικού, μια ειδική ομάδα έστειλε σχετικό φάκελο στην Άγκυρα με τις λεπτομέρειες