Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Δεν εξέδιδαν φορολογικά στοιχεία για πωλήσεις χιλιάδων ευρώ

Τρία λουκέτα διάρκειας 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε ισάριθμα ελαιοτριβεία, που πραγματοποίησε ελέγχους το τελευταίο διάστημα. 

Η Αρχή θεωρεί ότι στο συγκεκριμένο τομέα συντελείται φοροδιαφυγή μεγάλης έκτασης. Οι έλεγχοι ξεκίνησαν πρόσφατα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν. 

Το πρώτο λουκέτο μπήκε σε ελαιοτριβείο στο Ηράκλειο Κρήτης,  καθώς δεν  εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου συνολικής ποσότητας 19 τόννων και συνολικής αξίας 62.700 ευρώ.

Το δεύτερο μπήκε στη Λαμία, καθώς εντοπίστηκε ότι δεν εκδόθηκαν φορολογικά στοιχεία για πώληση ελαιολάδου αξίας 18.000 ευρώ.

Το τρίτο λουκέτο μπήκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σε ελαιοτριβείο που δεν εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου 4,12 τόννων αξίας 14.000 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Σε 3 μόνο;;;; Αν είναι έτσι , τότε πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ. Κοιμισμένο κράτος, σε...γλεντάνε..... κανονικά...και χρόνια τώρα....Εδώ ρε Άχρηστοι και Άσχετοι σας γλεντάνε τα ιχθυοτροφεία που είναι μετρημένα κουκιά....οι ελαιοτριβείς δεν θα το κάνανε; Με τα πρόστιμα που τους βάλατε... Ξεφύσισαν ανακουφισμένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

depressed-girl

Μια παρέα τεσσάρων αγοριών βασάνιζαν καθημερινά την νεαρή κοπέλα, προκειμένου να την αναγκάσουν να συνάψει σεξουαλική σχέση με έναν από αυτούς - Πώς περιγράφει το μαρτύριο της έφηβης η μητέρα της

rouvikwnas

«Η πολιτεία πρέπει να αναλάβει δράση», δηλώνει η  πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας, Μαρίζα Φουντοπούλου -  Διερωτήθη για την «ύπαρξη φιλικού περιβάλλοντος», όπως είπε χαρακτηριστικά,  ενώ εστίασε στην πολιτεία, λέγοντας ότι «θα μπορούσε να δοθεί εντολή για εκκένωση του χώρου χωρίς να γίνουν συλλήψεις»

3000px-2018_10_17-Press_Conference_SNFCC-Nikos_Karanikolas-6057

Απολογισμός ενάμιση χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις αλλά και αιχμές μεταξύ κυβέρνησης και Δρακόπουλου κατά την πρώτη συνέντευξη τύπου στο ΚΠΙΣΝ

agi_oros

Κυρώσεων συνέχεια μετά το «σχίσμα» μεταξύ του Πατριαρχείου Μόσχας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου με αφορμή την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Ουκρανικής Εκκλησίας από το Φανάρι - Κάντε δωρεές και προσκυνήστε στα ρωσικά μοναστήρια, η προτροπή

15