Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Δεν εξέδιδαν φορολογικά στοιχεία για πωλήσεις χιλιάδων ευρώ

Τρία λουκέτα διάρκειας 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε ισάριθμα ελαιοτριβεία, που πραγματοποίησε ελέγχους το τελευταίο διάστημα. 

Η Αρχή θεωρεί ότι στο συγκεκριμένο τομέα συντελείται φοροδιαφυγή μεγάλης έκτασης. Οι έλεγχοι ξεκίνησαν πρόσφατα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν. 

Το πρώτο λουκέτο μπήκε σε ελαιοτριβείο στο Ηράκλειο Κρήτης,  καθώς δεν  εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου συνολικής ποσότητας 19 τόννων και συνολικής αξίας 62.700 ευρώ.

Το δεύτερο μπήκε στη Λαμία, καθώς εντοπίστηκε ότι δεν εκδόθηκαν φορολογικά στοιχεία για πώληση ελαιολάδου αξίας 18.000 ευρώ.

Το τρίτο λουκέτο μπήκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σε ελαιοτριβείο που δεν εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου 4,12 τόννων αξίας 14.000 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Σε 3 μόνο;;;; Αν είναι έτσι , τότε πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ. Κοιμισμένο κράτος, σε...γλεντάνε..... κανονικά...και χρόνια τώρα....Εδώ ρε Άχρηστοι και Άσχετοι σας γλεντάνε τα ιχθυοτροφεία που είναι μετρημένα κουκιά....οι ελαιοτριβείς δεν θα το κάνανε; Με τα πρόστιμα που τους βάλατε... Ξεφύσισαν ανακουφισμένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tzoum_2

Η Data Artisans προσφέρει υπηρεσίες μαζικής επεξεργασίας υπέρογκων ποσοτήτων δεδομένων, ανίχνευσης απάτης καθώς και απευθείας επικοινωνίας με πελάτες- καταναλωτές - Επιβεβαίωσε ο ίδιος την πώληση στο Twitter

baby

Η ανήλικη Ρομά γέννησε μόνη στο σπίτι - Της έπεσε το μωρό προσπαθώντας να κόψει τον ομφάλιο λώρο  - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας

2
photo01

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός Έλληνα αρχιλοχία και Άγγλου που δραστηριοποιείται σε ΜΚΟ άσκησε η εισαγγελέας Ορεστιάδας – Συνελήφθησαν να περιφέρονται σε απαγορευμένη περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων

4