Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Λουκέτο σε τρία ελαιοτριβεία για φοροδιαφυγή

Δεν εξέδιδαν φορολογικά στοιχεία για πωλήσεις χιλιάδων ευρώ

Τρία λουκέτα διάρκειας 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε ισάριθμα ελαιοτριβεία, που πραγματοποίησε ελέγχους το τελευταίο διάστημα. 

Η Αρχή θεωρεί ότι στο συγκεκριμένο τομέα συντελείται φοροδιαφυγή μεγάλης έκτασης. Οι έλεγχοι ξεκίνησαν πρόσφατα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν. 

Το πρώτο λουκέτο μπήκε σε ελαιοτριβείο στο Ηράκλειο Κρήτης,  καθώς δεν  εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου συνολικής ποσότητας 19 τόννων και συνολικής αξίας 62.700 ευρώ.

Το δεύτερο μπήκε στη Λαμία, καθώς εντοπίστηκε ότι δεν εκδόθηκαν φορολογικά στοιχεία για πώληση ελαιολάδου αξίας 18.000 ευρώ.

Το τρίτο λουκέτο μπήκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σε ελαιοτριβείο που δεν εξέδωσε φορολογικό στοιχείο για πώληση ελαιολάδου 4,12 τόννων αξίας 14.000 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Σε 3 μόνο;;;; Αν είναι έτσι , τότε πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ. Κοιμισμένο κράτος, σε...γλεντάνε..... κανονικά...και χρόνια τώρα....Εδώ ρε Άχρηστοι και Άσχετοι σας γλεντάνε τα ιχθυοτροφεία που είναι μετρημένα κουκιά....οι ελαιοτριβείς δεν θα το κάνανε; Με τα πρόστιμα που τους βάλατε... Ξεφύσισαν ανακουφισμένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nearos-patra

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε

sot22

Αναμένουμε λοιπόν και από τις άλλες πλευρές την υλοποίηση των υποχρεώσεών τους στην κατεύθυνση του αρχικού σκοπού του Τηλεμαραθωνίου, αποφεύγοντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια