Ερέτρια: 72χρονος συνελήφθη με τρεις υδροπονικές φυτείες κάνναβης και για πορνογραφία ανηλίκων

Ερέτρια: 72χρονος συνελήφθη με τρεις υδροπονικές φυτείες κάνναβης και για πορνογραφία ανηλίκων

Είχε στην κατοχή του έναν φορητό υπολογιστή και κινητό στα οποία βρέθηκε φωτογραφικό πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά

Ερέτρια: 72χρονος συνελήφθη με τρεις υδροπονικές φυτείες κάνναβης και για πορνογραφία ανηλίκων
Όχι ένα ή δυο, αλλά τρία (!) πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια παραγωγής κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας είχε εγκαταστήσει σε ισάριθμες αποθήκες του σπιτιού του στην Ερέτρια ένας 72χρονος Έλληνας, για τον οποίο αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψή του ότι εμπλέκεται και σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας, όταν πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο χασισοκαλλιεργητή, βρέθηκαν στις τρεις αποθήκες συνολικά 63 δενδρύλλια κάνναβης skunk, καθώς και δυο κιλά και 74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 72χρονος είχε ετοιμάσει και 121... τσιγαριλίκια με την παραγωγή του!

Στις αποθήκες, μία από τις οποίες λειτουργούσε και ως αποξηραντήριο, κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που αποτελούνταν από λάμπες, κάτοπτρα, εξαεριστήρες και συστήματα εξαερισμού, ανεμιστήρες, μετασχηματιστές, λάστιχα, όργανα μέτρησης θερμοκρασίας, υγρασίας και ph, ανακλαστικές μονώσεις, αλλά και μπουκάλια ποτίσματος, πλαστικά ντεπόζιτα νερού, υγρά και οργανικά λιπάσματα, πλήθος νάιλον αεροστεγών συσκευασιών, εννέα μπουκάλια με υγρό οργανικό λίπασμα και μια συσκευασία που περιείχε αυξητική ορμόνη.

Κλείσιμο
Ο 72χρονος είχε στην κατοχή του έναν φορητό υπολογιστή και κινητό στα οποία βρέθηκε φωτογραφικό πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Ο ηλικιωμένος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων και ερευνάται αν διένειμε το άσεμνο υλικό σε χρήστες του διαδικτύου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης