Πρώτες αψιμαχίες Παππά - Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

Πρώτες αψιμαχίες Παππά - Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

«Να είναι λίγο μετρημένος ο Μπουτάρης» είπε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ - «Πρέπει να συζητήσουμε - Ακόμα και για τον ΟΑΣΘ εμένα παίρνουν τηλέφωνο και  βρίζουν» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πρώτες αψιμαχίες Παππά - Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ
Απάντηση στην κριτική του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, έδωσε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παππάς τόνισε:

«Ο δήμαρχος γιατί διαμαρτύρεται; Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμη τους λεωφορειόδρομους; Γι‘ αυτό διαμαρτύρεται; Είχαμε συμφωνήσει παρουσία του κ. Τόσκα και της ηγεσίας της αστυνομίας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Δεν τις έχει πάρει. Να είναι λιγάκι μετρημένος. Δεν θέλω να ανοίξουμε μέτωπο μεταξύ μας. Έχουμε ένα κοινό στόχο να επιτελέσουμε. Ο δήμαρχος έχει άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο και ουδέποτε μας μετέφερε κάποιο παράπονο».

Χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση για τα προβλήματα στον ΟΑΣΘ. 

Ο δήμαρχος της πόλης πρότεινε μάλιστα στην ειδική συνεδρίαση να κληθεί και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδηςπροκειμένου να τους ενημερώσει.
Κλείσιμο

«Θα πρέπει να συζητήσουμε για το σήμερα το οργανισμού, τι γίνεται με τη διαδικασία εκκαθάρισης αλλά και το επόμενο βήματα. Πρέπει να συζητήσουμε για την κατάσταση. Ακόμα και για τον ΟΑΣΘ τον δήμαρχο βρίζουν. Με παίρνουνε τηλέφωνο και με βρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης