Πρώτες αψιμαχίες Παππά - Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

Πρώτες αψιμαχίες Παππά - Μπουτάρη για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ

«Να είναι λίγο μετρημένος ο Μπουτάρης» είπε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ - «Πρέπει να συζητήσουμε - Ακόμα και για τον ΟΑΣΘ εμένα παίρνουν τηλέφωνο και  βρίζουν» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Απάντηση στην κριτική του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, έδωσε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παππάς τόνισε:

«Ο δήμαρχος γιατί διαμαρτύρεται; Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμη τους λεωφορειόδρομους; Γι‘ αυτό διαμαρτύρεται; Είχαμε συμφωνήσει παρουσία του κ. Τόσκα και της ηγεσίας της αστυνομίας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Δεν τις έχει πάρει. Να είναι λιγάκι μετρημένος. Δεν θέλω να ανοίξουμε μέτωπο μεταξύ μας. Έχουμε ένα κοινό στόχο να επιτελέσουμε. Ο δήμαρχος έχει άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο και ουδέποτε μας μετέφερε κάποιο παράπονο».

Χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση για τα προβλήματα στον ΟΑΣΘ. 

Ο δήμαρχος της πόλης πρότεινε μάλιστα στην ειδική συνεδρίαση να κληθεί και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδηςπροκειμένου να τους ενημερώσει.

«Θα πρέπει να συζητήσουμε για το σήμερα το οργανισμού, τι γίνεται με τη διαδικασία εκκαθάρισης αλλά και το επόμενο βήματα. Πρέπει να συζητήσουμε για την κατάσταση. Ακόμα και για τον ΟΑΣΘ τον δήμαρχο βρίζουν. Με παίρνουνε τηλέφωνο και με βρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης.ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τασος

Παππά θα έπρεπε να ντρέπεσαι μόνο που μιλάς. Εσύ να είσαι μετρημένος στις δηλώσεις σου γιατί ταλαιπωρείς 1.5 εκ. κατοίκους. Αν δεν έχεις λεφτά το κράτος για αγορά νέων ή συντήρηση των παλαιών λεωφορείων γιατι ήθελε τόσο πολύ να πάρει τον ΟΑΣΘ? Ας τον ιδιωτικοποήσει τον οργανισμός η κυνέρνηση αν δε μπορούν να κάνουν κάτι και είναι τόσο άχρηστοι όπως μας λένε συνέχεια

GS

Προσωπικά τον Μπουτάρη δεν τον συμπαθω... όμως εξελέγη Δήμαρχος θεσσαλονίκης και ως τέτοιος δικαιούται να έχει λόγο για το τι συμβαίνει στην πόλη του... απλά το φασιστόμουτρο Παππάς, όπως όλα τα φασιστόμουτρα, μόλις πήρε εξουσία βγάζει σιγά σιγά το προσωπείο και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο... ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης