Έγινε μπαμπάς ο Κωστής Χατζηδάκης

Έγινε μπαμπάς ο Κωστής Χατζηδάκης

«Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας!» έγραψε στο Twitter ο ευτυχής μπαμπάς




Έγινε μπαμπάς ο Κωστής Χατζηδάκης
Το πρώτο του παιδί κρατά στην αγκαλιά του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. 

Η σύζυγός του γέννησε στις 20.50’ στο Αρεταίειο και πριν από λίγο ο Κωστής Χατζηδάκης ανέβασε στο twitter μία τρυφερή φωτογραφία με τα πατουσάκια του μικρού... Γιάννη. 

Κλείσιμο


«Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!» έγραψε στο Twitter o Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι χθες Τρίτη , ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ήταν ο πρώτος που ψήφισε (για την ακρίβεια καταψήφισε) τον προυπολογισμό καθώς τον ειδοποίησαν από το μαιευτήριο προκειμένου να σπεύσει στην αίθουσα τοκετών, όπου θα γεννούσε  η σύζυγός του.

Λόγω αρχικού του επωνύμου και λόγω εκλογικής περιφέρειας (Β’ Αθηνών) θα έπρεπε να περιμένει αρκετά μέχρι να ακούσει το όνομά του ωστόσο με την άδεια του προεδρείου προηγήθηκε του σχετικού ονομαστικού καταλόγου της Ολομέλειας και ψήφισε πρώτος .


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης