Βόλος: Μετά τη μητέρα με τα βρεφικά, πατέρας έκλεψε παιχνίδι για το παιδί του

Βόλος: Μετά τη μητέρα με τα βρεφικά, πατέρας έκλεψε παιχνίδι για το παιδί του

Ο 24χρονος που προσπάθησε να φύγει από το πολυκατάστημα χωρίς να πληρώσει, έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους και συνελήφθη από την αστυνομία

Βόλος: Μετά τη μητέρα με τα βρεφικά, πατέρας έκλεψε παιχνίδι για το παιδί του
Δεύτερο κρούσμα κλοπής για χάρη… παιδιού αποκαλύφθηκε στο Βόλο, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη μιας 22χρονης μητέρας που έκλεψε μωρουδιακά από τις προθήκες ενός πολυκαταστήματος. Λεία της νέας απόπειρας, ήταν ένα… παιχνίδι αξίας 60 ευρώ.

Ο 24χρονος που προσπάθησε να φύγει από το πολυκατάστημα χωρίς να πληρώσει, έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη πριν απομακρυνθεί.

Όπως ισχυρίστηκε, κατέφυγε στην κλοπή επειδή δεν είχε χρήματα για να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο στο παιδί του! Ωστόσο, δεν απέφυγε τη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το κλεμμένο παιχνίδι αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Κλείσιμο
*** Ότι δεν είχαν χρήματα για να ψωνίσουν επικαλέστηκαν και δυο Γεωργιανοί ηλικίας 37 και 41 χρόνων, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο ενός σούπερ μάρκετ ότι είχαν κλέψει διάφορα είδη τροφίμων. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο κατάστημα και οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης