Λάρισα: Λήστεψαν αδέρφια και άρπαξαν... ντουλάπα με 10.000 ευρώ

Λάρισα: Λήστεψαν αδέρφια και άρπαξαν... ντουλάπα με 10.000 ευρώ

Οι δράστες πρέπει να γνώριζαν για το περιεχόμενο της ντουλάπας καθώς δεν ερεύνησαν άλλο σημείο του σπιτιού

Λάρισα: Λήστεψαν αδέρφια και άρπαξαν... ντουλάπα με 10.000 ευρώ
Το γενετικό υλικό το οποίο βρέθηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι ληστές που άρπαξαν μια... ντουλάπα (!) γεμάτη χρήματα από το σπίτι δύο αδερφών στην κοινότητα Σοφό του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα, ίσως οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους. Η προανάκριση ερευνά και πώς γνώριζαν ότι τα θύματα φύλαγαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το περίεργο είναι ότι η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου κι ότι τα θύματα δεν προσδιορίζουν καν τον αριθμό των δραστών, καθώς λένε ότι ήταν από τέσσερις ως επτά! Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν ο 65χρονος και η 78χρονη αδερφή του, οι κακοποιοί -που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μιλούσαν ελληνικά- έσπασαν την πόρτα της μονοκατοικίας τους λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι. Δεν τους χτύπησαν, όμως ο ένας έστριψε βίαια το κεφάλι της 78χρονης για να μην βλέπει τι κάνουν οι συνεργοί του!

Χωρίς να πουν λέξη στα δυο αδέρφια, οι εισβολείς σήκωσαν στα χέρια μια παλιά μεταλλική ντουλάπα στην οποία φύλαγαν 10.000 ευρώ, χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας και διάφορα ατομικά έγγραφα, την φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν χρησιμοποιώντας και δεύτερο. Το ένα από αυτά βρέθηκε το ίδιο βράδυ εγκαταλελειμμένο στη διασταύρωση του Ζαππείου και οι  ειδικοί της Σήμανσης το «ξεσκόνισαν» για αποτυπώματα και DNA, ίχνη του οποίου κατάφεραν να βρουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις  των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι δράστες πρέπει να γνώριζαν για το περιεχόμενο της ντουλάπας καθώς δεν ερεύνησαν άλλο σημείο του σπιτιού.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης