Αλγερινός διέρρηξε πέντε καταστήματα στην Πάτρα

Αλγερινός διέρρηξε πέντε καταστήματα στην Πάτρα

Όλες οι διαρρήξεις έγιναν ξημερώματα, από την προηγούμενη Κυριακή ως την Τετάρτη, ημέρα που ο 28χρονος αλλοδαπός τρύπωσε σε μια καφετέρια και σε ένα κρεοπωλείο

Αδυναμία στα καταστήματα εστίασης είχε ένας νεαρός μετανάστης από την Αλγερία, ο οποίος διέρρηξε μια πιτσαρία και τρεις καφετέριες στην Πάτρα, ενώ μπήκε σε μια ακόμη την ώρα που λειτουργούσε και άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του!

Όλες οι διαρρήξεις έγιναν ξημερώματα, από την προηγούμενη Κυριακή ως την Τετάρτη, ημέρα που ο 28χρονος αλλοδαπός τρύπωσε και στην καφετέρια που λειτουργούσε και σε ένα κρεοπωλείο από το οποίο δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι γιατί τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης. Συνολικά, ο δράστης άρπαξε από τα πέντε καταστήματα μετρητά ύψους 295 ευρώ και αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ.

Τα στοιχεία του Αλγερινού έχουν ταυτοποιηθεί από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί.

*** Τη μονοκατοικία ενός 84χρονου στη Βέροια διέρρηξαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 28 χρόνων και άρπαξαν από μέσα ένα χρυσό σταυρό, ενώ νωρίτερα είχαν διαρρήξει και το σπίτι ενός29χρονου, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, πριν τους προσάγουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

2