Τα ροζ ραντεβού της Βουλγάρας σταμάτησαν στο Βόλο

Τα ροζ ραντεβού της Βουλγάρας σταμάτησαν στο Βόλο

Την παγίδευσαν με προσημειωμένα χρήματα - Κατασχέθηκαν το κινητό της και προφυλακτικά - Έκλεινε ραντεβού έναντι 180 ευρώ την ώρα

Τα ροζ ραντεβού της Βουλγάρας σταμάτησαν στο Βόλο
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου παγίδευσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο αλλοδαπή που έκλεινε διαδικτυακά ροζ ραντεβού σε διάφορες πόλεις της χώρας με υψηλή αμοιβή ύψους 180 ευρώ για μια ώρα.

Η 29χρονη Βουλγάρα δεν υποψιάστηκε ότι ο πελάτης που της ζήτησε να πάει στον Βόλο για να συνευρεθούν ερωτικά ήταν αστυνομικός. Μόλις τον συνάντησε στο ξενοδοχείο και παρέλαβε τα 180 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και κατασχέθηκαν το κινητό της με το οποίο συνομιλούσε με τους «πελάτες» και προφυλακτικά. Η νεαρή αλλοδαπή είχε αναρτήσει διαφήμιση σε ιστοσελίδα για ερωτικά ραντεβού σε όλη την Ελλάδα και, όπως αποκάλυψε, πλήρωνε 500 ευρώ στον διαχειριστή της για να την αναρτά σε περίοπτη θέση!

Με την ίδια διαδικασία λειτουργούσαν και δύο νεαρές Ρουμάνες, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν προ ημερών πάλι στον Βόλο. Σε βάρος του διαχειριστή της ιστοσελίδας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, ενώ η Βουλγάρα κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Κλείσιμο

*** Στο κέντρο έκανε «πιάτσα» μια 24χρονη Ελληνίδα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας την στιγμή που επιχειρούσε να «ψαρέψει» πελάτες μεταξύ των ηλικιωμένων που περνούσαν από το σημείο! Η νεαρή προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που της άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και την άφησε ελεύθερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης