Big Brother σε κρυφό οίκο ανοχής μέσα σε μπαρ

Big Brother σε κρυφό οίκο ανοχής μέσα σε μπαρ

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά αν το οπτικό υλικό διοχετευόταν σε ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο

Big Brother σε κρυφό οίκο ανοχής μέσα σε μπαρ
Πολυεθνικός… οίκος ανοχής λειτουργούσε στα απόκρυφα σημεία ενός μπαρ στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο ο 43χρονος Αλβανός προσωρινά υπεύθυνος παρακολουθούσε μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όσα έκαναν οι πελάτες με τις τρεις αλλοδαπές εκδιδόμενες!

Το πρωτοφανές Big Brother αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο στο κατάστημα διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις κάμερες που λειτουργούσαν στο εσωτερικό του «έβλεπαν» και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα τετ α τετ της 54χρονη Ελληνίδας, της 33χρονης Ρωσίδας και της 40χρονης Μολδαβής, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν οι πελάτες!

Έτσι, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά αν το οπτικό υλικό διοχετευόταν σε ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο, φυσικά έναντι αμοιβής! Άλλωστε, στο μπαρ και στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν, εκτός από το καταγραφικό μηχάνημα και τις κάμερες, 1.355 ευρώ, δέκα λίρες Αγγλίας και δυο μαχαίρια μήκους 27 και 15 εκατοστών.

Κλείσιμο
Ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της μαστροπείας -που βαρύνει και την 51χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία αναζητείται- και της παράνομης οπλοκατοχής. Οι τρεις αλλοδαπές κατηγορούνται για στέρηση βιβλιάριου υγείας και παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης