Επίδοξος δολοφόνος συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Επίδοξος δολοφόνος συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Υποβλήθηκε τυχαία σε έλεγχο - Διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα και συνελήφθη

Επίδοξος δολοφόνος συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Στην Πελοπόννησο τον αναζητούσαν, στο Αιτωλικό βρήκαν οι αστυνομικοί ένα νεαρό παρ' ολίγον δολοφόνο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, απειλή και εξύβριση και σε βάρος του η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Τρίπολης είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Ο 28χρονος Έλληνας υποβλήθηκε τυχαία σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον εντόπισαν στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού του Δήμου Μεσολογγίου.

Μόλις  διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που διέταξε να μεταχθεί στην Τρίπολη για να απολογηθεί.

*** Άλλο ένα φυγόποινο... «μπουμπούκι» συνελήφθη στην Ακράτα, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος! Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι ετών. Έτσι, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης