Άση Μπίλιου για το Astra Magazine: Να το πάρουν όσοι ερευνούν την αστρολογία

Άση Μπίλιου για το Astra Magazine: Να το πάρουν όσοι ερευνούν την αστρολογία

Το περιοδικό κυκλοφορεί με το Πρώτο ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα

Η Άση Μπίλιου είναι μια από τις αστρολόγους που γράφει στο περιοδικό Astra Magazine που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Όπως είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 «αυτοί που ενδιαφέρονται για την αστρολογία και την ψάχνουν και την ερευνούν έχουν λόγους για να πάρουν το περιοδικό καθώς υπάρχουν πολλά άρθρα που δίνουν τροφή για σκέψη».

«Δεν απευθυνόμαστε σε αστρολόγους αλλά σε όλους όσοι την αγαπούν» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το 2018 και το αν πρέπει να είναι αισιόδοξο έτος είπε ότι «από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο και με έμφαση τους καλοκαιρούν μήνες υπάρει έκκλειψη στον πρωθυπουργό που θα έχει και έναν Άρη σε κόντρα 5 μήνες απέναντί του».

«Και επειδή η Ελλάδα είναι υδροχόος και με τον Άρη απέναντι δεν θα είμαστε χαλαροί με τον καφέ στην ξαπλώστρα. Δεν θα είναι ένα χαλαρό καλοκαίρι».

Όπως είπε, ωστόσο, «ένας Σκορπιός μπορεί να το βρει ενδιαφέρον, ένας Ταύρος μπορεί να το δει κουραστικό και απαιτητικό. Αντικειμενικά θα είναι ένα καλοκαίρι με ένταση και πάθος. Ελπίζω να είναι το ωραίο πάθος και όχι άλλα πάθη».

Μιλώντας για το περιεχόμενο του περιοδικού είπε ότι υπάρχει ένα αφιέρωμα στον Τοξότη καθώς «τώρα που θα φύγει ο Κρόνος από τον Τοξότη θα έχουν ελάφρυνση Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Αυτοί που θα πρέπει να προσέξουν Κριοί, Αιγώκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι αλλά πιο ερωτικά θα περάσουν τα ζώδια του νερού».ΣΧΟΛΙΑ (6)

Πάντως

Πάντως, γενετιστές βιολόγοι μιλάνε πια για αδυναμία ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης κι οτι η μοίρα μας καθορίζεται από το DNA μας. Άλλοι το λένε αστρολογία, δεδομένου οτι αποτελούμεθα στην ουσία από αστρόσκονη, όσο κι αν μερικοί, ή μάλλον πάρα πολλοί υπερτιμούν τον εαυτό τους ως αυτεξούσιο άρχοντα αυτού του κόσμου...

Να δω τι άλλο θα διαφημίσετε

Άσε μας βρε Άση

ο μπαρμπα Μπίλιος

είχε ενα γάλο

!!!

Μόνο γιά σένα, Άση, μόνο γιά σένα!!!

Φριδολόγος

Εξαιρετική η Άση, ανήσυχο πνεύμα ξεχώριζε με όπλο της τον ορθολογισμό και τον θεωρητικό τρόπο σκέψης, την θυμάμαι όταν ήμασταν ακόμη συμφοιτητές στο 3 έτος στην Ανώτατη Σχολή του Χάρυ Πόττερ του University of Hocus Pocus στο Greenwich..

asdf

Μιλάμε για επιστήμη, όχι μα...ες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης