Το «Ίδρυμα Μπούμπουρα» ασφάλισε όλους τους κατοίκους της Λήμνου

Το «Ίδρυμα Μπούμπουρα» ασφάλισε όλους τους κατοίκους της Λήμνου

Εκτός από τις βασικές καλύψεις υγείας, στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται και η αερομεταφορά ασθενών σε περίπτωση ανάγκης - Πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη αεροδιακομιδή

Συμβόλαιο υγείας για όλους τους κατοίκους της Λήμνου, με επιπλέον παροχές πολυτελείας, εξασφάλισε το ίδρυμα Μπούμπουρα. Ο αντιπρόεδρος, Σπύρος Μπούμπουρας, υπέγραψε την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, το συμβόλαιο ασφάλισης υγείας όλων των κατοίκων της Λήμνου και την αερομεταφορά ασθενών σε περίπτωση ανάγκης, με την Ασφαλιστική Εταιρία Interamerican.

Η Ασφαλιστική Εταιρία συμφώνησε με το Ίδρυμα και τον Δήμαρχο του νησιού για την κάλυψη των κατοίκων του νησιού, με επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενούς ή τραυματία, συμπληρωματικά ως προς το δημόσιο σύστημα υγείας. Η ασφάλιση περιλαμβάνει τις συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες που παρέχει η Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1010.

Ο πρόεδρος του «Ιδρύματος Μπούμπουρα» κος Παντελής Μπούμπουρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί τιμή και είναι ξεχωριστό το συναίσθημα για την οικογένειά μας, να είμαστε συμμέτοχοι της τοπικής κοινωνίας, ως ενεργοί πολίτες, συνεισφέροντας στην αποτελεσματικότερη φροντίδα της υγείας των κατοίκων της Λήμνου με αυτή τη χορηγία, που παρέχει άμεση ιατρική βοήθεια για τα επόμενα τρία χρόνια». 

Ο Δήμαρχος της Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ευχαρίστησε την οικογένεια Μπούμπουρα και υπογράμμισε πως στους δύσκολους καιρούς, χρειάζονται συνέργειες που να δίνουν λύσεις στους πολίτες, πολύ περισσότερο στον ευαίσθητο τομέα της φροντίδας της υγείας». 

Στη εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο ο Αντιπρόεδρος του «Ιδρύματος Μπούμπουρα» κ. Σπύρος Μπούμπουρας, παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος του νησιού κ. Δημήτρης Μαρινάκης, δημότες του νησιού, ιατροί του δικτύου υγείας INTERAMERICAN, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του «Ιδρύματος Μπούμπουρα» κυρία Μάγδα Τσέγκου και στελέχη της εταιρείας.  
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την αμέσως επόμενη μέρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη αεροδιακομιδή μιας εγκύου στον όγδοο μήνα κύησης, η οποία έχρηζε επείγουσας μεταφοράς σε νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς κινδύνευε τόσο η ίδια, όσο και το μωρό της. Η αποστολή της αεροδιακομιδής είχε αίσιο τέλος, αφού η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τώρα χαίρουν άκρας υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Κύριε Δανίκα...

Συλλογική σύμβαση εργασίας και από 30% μέχρι 60% αυξήσεις στις αποδοχές, 35ωρο πενθήμερο ΜΕ ΕΞΙ ΜΙΣΘΟΥΣ την εβδομάδα, τρία διαλείμματα κατά τη διάρκεια του 7ωρου καθώς και αυξήσεις στις ημέρες διακοπών και αναπαύσεως, έδωσε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ υπό τη διοίκηση Πουλικόγιαννη στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, πριν λίγες μέρες και όχι οι ναζιστές της ΧΑ με 14ευρώ μεροκάματο μόνο για Έλληνες. Αυτοί ντε, που τα τομάρια τύπου Λαγού και Παναγιώταρου αποκαλούσαν "λακέδες". Αυτούς να ζητήσεις να προβάλουν τα κανάλια, που δεν τους βγάζουν ποτέ ή τους βγάζουν εν μέσω αλαλαγμών από όλο το φιλοκαπιταλιστικό τόξο μια φορά το τρίμηνο και άσε τους ναζιστές εκεί που βρίσκονται για την ώρα. Δεν πληρώσανε ένα σκασμό λεφτά οι καπιταλιστές για να φτιάξουν γραφεία στη ΧΑ και να τους προβάλουν, για να τους πετάξουν στην άκρη. Όταν έρθει η ώρα τους, θα τους βγάλουν έξω φόρα παρτίδα, με φιέστες και τυμπανοκρουσίες. Μην κάνεις το λαγό τους εσύ τώρα, θα έρθει η ώρα τους, όταν το πουν τα κοινά αφεντικά. Να συγκρίνεται το αίμα του ΚΚΕ για το λαό, με το αίμα του λαού που έχυσε η δεξιά κάθε απόχρωσης, ξεπερνά κάθε όριο.-

oie

TO KKE EKΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ !! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟ ! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης