Αυτοψίες στη Δυτική Αττική: 1512 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες

Αυτοψίες στη Δυτική Αττική: 1512 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1.949 αυτοψίες σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Ελευσίνα

Συνεχίζονται οι αυτοψίες των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Οι διενεργηθείσες αυτοψίες στον δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας, στη Δημοτική Ενότητα (Δ.Ε.) της Νέας Περάμου και στην Ελευσίνα από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχουν φτάσει στις 1.949.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 1.470 αυτοψίες συνολικά και τα 1.064 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτίρια και 136 αποθήκες – υπόγεια.
 
Σε ό,τι αφορά τον δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες. Τα 448 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτίρια και 123 αποθήκες – υπόγεια.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

o antras

Να σου στυλω τι χρώμα θα είναι ο στυλος γράψε βρε πρώτα σωστά το στείλω που γράφεται με ει και ω και μετά γράψε το σχόλιο ''ανορθόγραφε'' τι διαβάσαμε πάλι κανε αυτοκριτική στον ευατό σου πρώτα και μετά παίξε μπαλίτσα

kathariotita

Ωραίο το πρώτο σχόλιο το δεύτερο μέρος του μηνύματος ήταν λίγο εκτός του ρεπορτάζ αλλά το δεύτερο ήταν απλά τραγικό για να θίγεις τόσο πολύ σημαίνει ότι καταστρέφεις συνέχισε έτσι και δυνατά απολίτιστε.

Θάνος

Καλύτερα κάποιοι - ες που έλεγαν πολλά να σταματήσουν να μιλάνε και να αρχίσουν τα έργα σε όλη την Αθήνα έργα αναπλάσεων πάρκων παιδικών χάρων να περπατάει ο κόσμος και όχι να λέει εγώ έχω δώσει λεφτά για σοβαρά τι να τα κάνω τα πάρκα σε μια Αθήνα που χει ατμοσφαιρική ρύπανση, σκουπίδια, δέντρα δεν υπάρχουν, πεζοδρομία δεν υπάρχουν περιμένουνε την περιφερειαρχη μαζί με τον δήμαρχο Αθήνας τις προσεχές ήμερες να ανασηκωνόσουν τα μανίκια και να αρχίσουν τα έργα υποδομών. Το παρακάτω είναι λίγο άσχετο αυτό που γράφω με το ρεπορτάζ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γραφτεί Υ.Γ 1 Δεν μπορεί η πρωτεύουσα του κράτους να έχει τέτοια χάλια μουτζούρες tags κάθε ''έξυπνος'' παίρνει ένα σπρέι και βάφει άλλο τα ωραία graffiti και άλλο η τρισάθλια εικόνα που παρουσιάζουν πολλοί δρόμοι. Υ.Γ 2 Όταν πιάνετε κάποιος από την αστυνομία για βάψιμο με σπρέι και τον πηγαίνουν στο δικαστήριο ο δικαστής πρέπει να τον βάλει να πληρώσει 500 ευρώ πρόστιμο να ξαναφτιάξει τον τοίχο που έβαψε και γύρω τους υπολοίπους τοίχους και ας μην το έκανε αυτός την επόμενη φορά που συνελήφθη το ίδιο άτομο διπλάσιο πρόστιμο και φυλάκιση 1 εβδομάδας. ΝΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ GRAFFITI ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 15/04/2014 ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Odokatharistis

Να μου γράψεις την διεύθυνση σου για να σου στυλο βίντεο με τα μέζεα μου "μοσχοκαθαρισμενα" άχρηστε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης