Λάρισα: Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο τη λεία 18 διαρρήξεων

Λάρισα: Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο τη λεία 18 διαρρήξεων

Ο «ποντικός» που δρούσε για περισσότερο από τρεις μήνες είχε γίνει εφιάλτης για τους ενοίκους διαμερισμάτων της πόλης

Λάρισα: Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο τη λεία 18 διαρρήξεων
Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους ενοίκους διαμερισμάτων στην πόλη της Λάρισας ένας «ποντικός» που δρούσε για περισσότερο από τρεις μήνες παραβιάζοντας τις πόρτες με κατσαβίδι, χωρίς να αφήνει ίχνη αφού πάντα φορούσε γάντια. Η επ' αυτοφώρω σύλληψή του, όμως, έβαλε τέλος στη δράση του που αριθμούσε 18 κλοπές!

Ο 33χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή που έβγαινε από μια πολυκατοικία όπου διέρρηξε το διαμέρισμα πρώτου ορόφου ιδιοκτησίας μιας 57χρονης και άρπαξε δύο κοσμήματα και έναν υπολογιστή. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη δικαιούχο, ενώ στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν το κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα ασημένιο βραχιόλι, που η προέλευση του ερευνάται. 

Στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη ο 33χρονος εξιχνιάστηκαν άλλες 16 τετελεσμένες διαρρήξεις και μία απόπειρα που είχε διαπράξει από τις 11 Αυγούστου ως τη σύλληψή του με λεία μετρητά ύψους περίπου 4.000 ευρώ, κοσμήματα, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό και άλλα αντικείμενα. Όπως ομολόγησε, τα κοσμήματα τα πωλούσε σε ένα ενεχυροδανειστήριο με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 73χρονος εκπρόσωπος της ιδιωτικής εταιρείας στην οποία ανήκει και ο 59χρονος υπάλληλος, που οδηγήθηκαν μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης