Ποια Black Friday; Τα μπαλώματα «πάνε σύννεφο»!

Ποια Black Friday; Τα μπαλώματα «πάνε σύννεφο»!

«Γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι δεν είναι να βγάλουν τα παντελόνια τους! Είναι όλο μπαλώματα στον καβάλο...»

Ποια Black Friday; Τα μπαλώματα «πάνε σύννεφο»!
Με ένα παντελόνι μπλου τζιν στα χέρια στο οποίο έβαζε το όγδοο μπάλωμα βρήκαμε την κυρία Ελένη η οποία είναι μοδίστρα στο Ψυχικό. "Να έρθετε να μου πείτε πόσα μαγαζιά θα κλείσουν φέτος" λέει στο protothema.gr, βασιζόμενη στην καθημερινή τριβή με τους πελάτες της και τις οικονομικές δυσκολίες που περνούν. "Μην ακούτε Black Friday, ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά".



Κλείσιμο
Η ίδια βεβαίως κερδίζει το μεροκάματό της από μια άλλη... τριβή. Αυτή των ρούχων τα οποία με το χρόνο χρειάζονται επιδιορθώσεις. "Γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι δεν είναι να βγάλουν τα παντελόνια τους! Είναι όλο μπαλώματα στον καβάλο...". 



Το μικρό μαγαζάκι της βρίσκεται σε μια καλή γειτονιά του Ψυχικού και η πελατεία της είναι από τις γύρω άλλοτε αποκαλούμενες πλούσιες συνοικίες, Νέο και Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Χαλάνδρι. "Αν είχα ανοίξει σε άλλη συνοικία, για παράδειγμα στο Ίλιον, θα είχα κλείσει. Εκεί πάνε στην αγορά και παίρνουν ρούχα με 2 ή 3 ευρώ οπότε γιατί να έρθουν σε εμένα. Εδώ είναι διαφορετικά. Υπάρχουν ακόμα στις ντουλάπες ρούχα συγγενών τα οποία αντέχουν και μπορούν να επιδιορθωθούν. Έτσι με λίγα χρήματα οι πελάτες μας κάνουν τη δουλειά τους". 



Το μικρό επιδιορθωτήριο ενδυμάτων είναι ασφυκτικά γεμάτο με φούστες, παντελόνια, ζακέτες, φορέματα και πουκάμισα κάθε είδους και ποιότητας. "Τώρα οι άνθρωποι ψωνίζουν από την ντουλάπα τους. Βρίσκουν παλαιά ρούχα που δεν τους κάνουν και τα φέρνουν να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες τους" μας λέει η κυρία Ελένη. Η δουλειά της μάλιστα είναι αρκετή διότι τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ήταν την ώρα που τη συναντήσαμε σκυμμένοι πάνω από τις ραπτομηχανές τους και επιδιόρθωναν ρούχα ασταμάτητα.   














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης