Καταζητούμενος βαρυποινίτης συνελήφθη στη Βοιωτία

Καταζητούμενος βαρυποινίτης συνελήφθη στη Βοιωτία

Ο Αλβανός, που αναζητείται από τις αρχές της πατρίδας του καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών 

Καβάλα: Ήταν έτοιμος να πουλήσει πάνω από μισό κιλό χασίς
Δεν πρόλαβε να εκδοθεί η Ερυθρά Αγγελία διεθνών αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας σε βάρος ενός 55χρονου Αλβανού και αμέσως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών στην περιοχή Καλλιθέα της Βοιωτίας, όπου κρυβόταν ξέροντας πως είναι καταζητούμενος!

Το διωκτικό έγγραφο είχε ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, αλλά οι αστυνομικοί το εξετέλεσαν το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου! Ο Αλβανός, που αναζητείται από τις αρχές της πατρίδας του καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών που διέταξε την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

*** Καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βέροιας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα για αρπαγή, αντίσταση, διακεκριμένες φθορές και παράβαση της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών. Ο φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε περιοχή του Κιλκίς και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές. 

Κλείσιμο
*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δύο ετών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης