Έμπορος ναρκωτικών και άλλοι φυγόποινοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Έμπορος ναρκωτικών και άλλοι φυγόποινοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Κρήτη

Παράνομα βρισκόταν στην Ελλάδα ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του  στη χώρα.

Αυτό, όμως, ήταν το λιγότερο καθώς από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Κρήτη.

Στην Κόνιτσα, συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανίας, ο οποίος είχε έρθει παράνομα στη χώρα αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν, τόσο μέτρο απαγόρευσης εισόδου όσο και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου Χαλκιδικής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. 

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 45χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν έναν 40χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης ένδεκα μηνών. 

Πάλι στο Δελβινάκι, οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 41χρονο Αλβανό σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για... παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και δέκα ημερών!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anastasios_albania

«Οι φιλικές σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και τις δύο χώρες. Το πιστεύω αυτό. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι γέφυρα, καταλαβαίνετε; Άλλοι δημιουργούν χαράδρες, εγώ προσπαθώ και πιστεύω στις γέφυρες»

esr21

«Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος

kal21

Οι νέες ποινές που αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων - Τα μέλη της ομάδας είχαν προκαλέσει «μαύρη τρύπα» 11 εκατ. ευρώ, αποδίδοντας έναντι αμοιβής παροχές διαφόρων τύπων σε τουλάχιστον 1.300 ασφαλισμένους

4