Έκτακτες ρυθμίσεις από σήμερα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκτακτες ρυθμίσεις από σήμερα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Για σήμερα και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκινούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, για σήμερα και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος.

Το ίδιο θα ισχύσει και την Παρασκευή, κατά την ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ωστόσο, παρακαλούνται οι οδηγοί, από σήμερα έως και την Παρασκευή 17-11-2017, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Efstathios Efstathios

Τί ακριβώς θα γιορτάσουμε;;; 43 χρόνια δεν μίλησε κανείς διεξοδικά για τις περιόδους πριν το Καθεστώς Παπαδόπουλου, για την περίοδο της 6ετίας Παπαδόπουλου (Δεκ 1967 έως Νοε 1973) και για την μετά Ιωανίδη εποχή!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !

ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ! ΟΙ ΤΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ! ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ '' ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ! Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mannn-708_0

Ο δράστης έβγαλε από το όχημά του μια κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής

1