Αλεξανδρούπολη: Τράκαραν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και περίμεναν 15 λεπτά το ασθενοφόρο

Αλεξανδρούπολη: Τράκαραν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και περίμεναν 15 λεπτά το ασθενοφόρο

Στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη το πρωί της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων ήταν ο τραυματισμός των αναβατών του δικύκλου.

Το σουρεαλιστικό της υπόθεσης είναι πως αν και το συμβάν έγινε εντός του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου, οι δύο αναβάτες του δικύκλου παρέμειναν στο έδαφος ένα τέταρτο... μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο άντρας που κάλεσε το ασθενοφόρο παρακάλεσε να πάει κάποιος από το Νοσοκομείο ώστε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική διότι όπως του τόνισαν έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο.

Πηγή: e-evros

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Τάσος

ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ φορα, αυτό το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ειχε ένα Διοικητή ο οποίος ήταν έντιμος και συνεπής και πήγαιναν τα πιο πολλά ρολόι εκεί μέσα. Ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είχε εμπειρία ΚΑΙ στη διοίκηση (έχοντας διοικήσει και άλλα νοσοκομεία παλαιότερα) αλλά ήταν ΚΑΙ γιατρός για να ξέρει τι του γίνεται εκεί μεσα. Φυσικά συγκρούστηκε με τα συμφέροντα, έφαγε καμια 20αριά μηνύσεις απο προμηθευτές λαμόγια που ήθελαν να αρμέγουν το νοσοκομείο και τους έριχνε άκυρο, και κάποια στιγμή όταν του τελείωσαν και τα λεφτά να τρέχει στα δικαστήρια για να προστατεύει το συμφέρον του Δημοσίου, αντικαταστάθηκε. Ψάξτε να βρειτε τι "ειδικότητα" είχαν οι άλλοι διοικητές, πριν, μετά κλπ. Εφοριακός ο ένας, υπάλληλος ΟΣΕ ο άλλος, κάτι τέτοια. Πως περιμένεις μετά να λειτουργεί Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο; Περαστικά στους ανθρώπους. Κατάντια.

Δεν πειράζει, ζώα

Θα πάρετε "μέρισμα" λολ

ΜΑΡΙΟΣ

Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν ασθενοφόρα. Τα ασθενοφόρα είναι του ΕΚΑΒ και συνήθως η βάση τους είναι σε χώρο διαφορετικό από αυτό του νοσοκομείου. Αυτός που τηλεφώνησε για βοήθεια στο νοσοκομείο, γιατί δε βοήθησε τους τραυματίες να φτάσουν στα επείγοντα του νοσοκομείου?

Τόσο απλά

Γιατί απλά τον τραυματία δεν επιτρέπεται να τον μετακινεί μη ειδικός. Τόσο απλά ξερόλα μου!

ΜΑΡΙΟΣ

Προκειμένου να μη πεθάνει κάποιος, τον μετακινεί ο οποιοσδήποτε. Σε περίπτωση που συνάνθρωπός μας κινδυνεύει, παρεμβαίνει ο καθένας μας και δεν γινόμαστε θεατές καλυμμένοι στην ευθυνοφοβία μας.

ΑΑ

Οταν παρέμβεις εσύ και τον "σχολάσεις" με τη μακακία που έκανες, τότε έλα ξαναγράψε.

Γιατί;

Μήπως γιατί θα μπορούσε να έχουν σπάσει κάτι και να τους προκαλέσει περισσότερη ζημιά; Το παράλογο είναι που δεν πήγε ένας γιατρός μαζί με ένα τραυματιοφορέα από τα επείγοντα να αξιολογίσει την κατάσταση των τραυματιων.

ΜΑΡΙΟΣ

Μπορεί να πήγε γιατρός και αξιολόγησε ότι χρήζουν μεταφορά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Να αξιολογηθεί η κατάσταση είναι το θέμα ή να μεταφερθούν σε κατάλληλο μέρος όπου υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas151

Οι δράστες, που φορούσαν κράνη από τα οποία δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να εξουδετερώσουν το θύμα και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε μαζί του