«Αρένα» το Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια

«Αρένα» το Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια

Έπεσαν μέχρι και γροθιές - Έσπευσε η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογο-απολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr, στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του Π.Α.ΜΕ. τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Απο την αρχή της διαδικασίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή. Αναφορά εγινε και στην παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα  εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου. 

Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν και υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

παρακαλειται το ΠΑΜΕ

να περασει να παρει το μισθο Δεκεμβριου απο τους καπιταλιστες.

Ιωάννης Καποδίστρια

Φαγανε, φαγανε,φαγανε,.....

parmenidis

εργατοπατερες συριζαιοι

MrMekkanikka

"Συνδικαλιστές" μισθωμένοι απο τη εργοδοσία, χωμένοι μέσα στην σαπίλα της σοσιαλδημοκρατίας , νόθοι αντιπρόσωποι , πάλι καλά που υπάρχει και το ΠΑΜΕ και τους ξεφτιλίζει , όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

@

και κονσερβοκούτι όταν ωριμάσει η κατάσταση....ακολουθούν GULAG σε μικρογραφία Φενεός, ψυχιατρεία, ρουφιανιά σαν καθήκον και οι άλλες κατακτήσεις από την πρωτοπορία της εργατικής τάξης.

Νικος πατρα

Πλακώνονται οι κοπρίτες !!!

MrMekkanikka

Στη τρύπα σου.

dimitri

Και εσύ πάρε το Αμπέχονο, και γρήγορα στα υπόγεια της ΤσιπροΚΟΥΚΟΥδούρου. Χα χα χα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

δεε

Οι κάτοικοι των χωριών που πραγματικά φυλάνε Θερμοπύλες, είναι αγανακτισμένοι από την κρατική αδιαφορία - Αντί να τους προστατεύσει από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες, η Πολιτεία τους στέλνει και Ασιάτες, Αφρικανούς κλπ. μετανάστες

ast_008

Οι τρεις αλλοδαποί δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της ιδιοκτήτριας, «τρύπωσαν» στο σπίτι και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν μετρητά, κοσμήματα και 30 χρυσές λίρες, που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τα 20.000 ευρώ - Συνελήφθησαν 44 μέρες μετά