«Παρελθόν» η δασκάλα από το Δημοτικό στον Άλιμο - Καταγγελίες από 170 γονείς

«Παρελθόν» η δασκάλα από το Δημοτικό στον Άλιμο - Καταγγελίες από 170 γονείς

Αντικαταστάθηκε από άλλον εκπαιδευτικό-  Αναμένεται να καταθέσει σήμερα στα πλαίσια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ( ΕΔΕ) - Δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις κατηγορίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δασκάλας Mουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημά της, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες το protothema.gr.

Η δασκάλα που κατηγορείται από τους γονείς του σχολείου για τις αναχρονιστικές μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούσε αλλά και για αδιαφορία απέναντι στους μαθητές της - για παράδειγμα, δεν είχε μάθει τα ονόματα τους και τους αποκαλούσε «αγόρι» και «κορίτσι» στη τάξη -  όπως όλα δείχνουν, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση της 4ης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας. 

ΘΕΜΑ 104,6 FM. Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου με το πιο ενημερωτικό ραδιόφωνο της πόλης

Η θέση της καλύφθηκε από άλλον εκπαιδευτικό με το ίδιο αντικείμενο, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημα του πριν απο δυο μέρες και έτσι η λειτουργία του σχολείου μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε επέστρεψε στην κανονικότητα με τους γονείς να δηλώνουν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα Μουσικής αναμένεται να καταθέσει σήμερα στα πλαίσια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ( ΕΔΕ).

Όπως λένε πηγές από το σχολείο δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι γονείς των μαθητών, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και υπερβολές των μικρών μαθητών. 

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κάποιοι γονείς προτίθενται να καταθέσουν μέχρι και αγωγές εναντίον της δασκάλας για ψυχική οδύνη που, όπως υποστηρίζουν προκάλεσε στους ίδιους και στα παιδιά τους.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση της  - 170 γονείς καταγγέλλουν

Επώνυμες επιστολές διαμαρτυρίας και έγγραφες καταγγελίες, στις οποίες περιγράφονται απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνίστρια τη δασκάλα η οποία επί σειρά ετών φέρεται να υπέβαλλε τους μαθητές της σε καψόνια στρατιωτικού τύπου και για ασήμαντες αφορμές, για παράδειγμα «επειδή ένας μαθητής ζήτησε ένα χρωματιστό μολύβι από τον μπροστινό του» μαρτυρούν την πλούσια δράση της εκπαιδευτικού. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστολή διαμαρτυρίας που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Το συμβάν στο οποίο αναφέρεται η μητέρα διαδραματίστηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στη διάρκεια του ολοήμερου προγράμματος.

Όπως αναφέρει: «Η δασκάλα της Μουσικής, η οποία ήταν εφημερία, έβαλε τιμωρία τον γιο μου μαζί με τρία άλλα παιδιά, να σταθεί στο προαύλιο στον καυτό ήλιο και στην αφόρητη ζέστη... Η απάντηση που πήρε ήταν ‘‘δεν μας ενδιαφέρει’’ και ‘‘πρέπει να καθίσεις εκεί μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι’’. Οταν ήρθε η ώρα να μπουν στην αίθουσα φύλαξης, ο γιος μου της ζήτησε να πάει στη βρύση να πιει νερό γιατί δεν αισθανόταν καλά. Η δασκάλα του απάντησε: ‘‘Οχι, δεν θα πας, θα περιμένεις μέχρι να πας στο σπίτι σου να πιεις όσο θέλεις εκεί’’». 

Τελικά το παιδί, όπως αναφέρει η μητέρα του στην επιστολή, έμεινε έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς νερό, λες και ήταν αιχμάλωτος, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο σπίτι αφυδατωμένο, υποφέροντας από ζαλάδες. 

Φοβερές καταγγελίες περιλαμβάνονται και στην επιστολή που έστειλαν οι γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου προς το υπουργείο Παιδείας. «Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό υφίσταται εδώ και χρόνια και δυστυχώς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών μας, εντείνεται. Η συμπεριφορά της δασκάλας Μουσικής είναι άκρως ανησυχητική και σας παραθέτουμε ενδεικτικά μόνο λίγα από τα πράγματα που μας έχουν εκμυστηρευτεί τα παιδιά μας», γράφουν οι γονείς απευθυνόμενοι προς τις υπηρεσίες του υπουργείου.  Ακόμη στην επιστολή αναφέρεται ότι:

■ Η δασκάλα προσβάλλει και μειώνει τα παιδιά με εκφράσεις όπως «εσύ δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα».

■ Τα τιμωρεί με τρόπο και μεθόδους από άλλες εποχές, οι οποίες έχουν κριθεί αντιπαιδαγωγικές, π.χ. βάζει τα παιδιά να μείνουν δίπλα στον στύλο της σημαίας στην αυλή τις ζεστές μεσημεριανές ώρες, χωρίς νερό, για παραδειγματισμό, να στέκονται για αρκετή ώρα στα γόνατα, να μένουν με το πρόσωπο στον τοίχο ή με το ένα πόδι όρθιο στη γωνία της τάξης - και όλα αυτά για ασήμαντες αφορμές (π.χ. όταν ζητήσει το παιδί ένα χρωματιστό μολύβι από τον μπροστινό του).

Τα απειλεί χτυπώντας δυνατά στην έδρα ένα κυλινδρικό ξύλινο αντικείμενο (μάλλον μουσικό δείκτη) που έχει μέσα στην τσάντα της. Σκίζει ζωγραφιές παιδιών προκλητικά μπροστά στους συμμαθητές τους επειδή «δεν πέτυχε το φόντο, όπως το είχε το βιβλίο». 

Στην τάξη αποκαλεί τα παιδιά «αγόρι» και «κορίτσι» και όχι με τα ονόματά τους.  Στην ενημέρωση γονέων ζητάει από τους γονείς να της δείξουν φωτογραφία των παιδιών τους από τα κινητά τους, για να καταλάβει για ποιο παιδί θα συζητήσουν, εφόσον δεν ξέρει καν τα ονόματά τους.

■ Ζητάει από κάποια παιδάκια να φέρνουν τα βιβλία και τον καφέ της στο γραφείο της σε συγκεκριμένο σημείο.

■ Δεν τους επιτρέπει να πηγαίνουν στην τουαλέτα ή να πίνουν νερό στην τάξη. 

Η εν λόγω επιστολή υπογράφεται από 170 γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου που ζητούν την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας με την ενεργοποίηση των διαδικασιών που θα βάλουν τέλος «σε αυτή την απελπιστική και μακροχρόνια κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά μας στο σχολείο». «Έχουμε συνέχεια προβλήματα εδώ και τέσσερα χρόνια. Απείλησε τον γιό μου ότι θα υποστεί και άλλα πράγματα αφού του χτύπησε το χέρι στο θρανίο» λέει ένας από τους γονείς που έχουν υπογράψει για να φύγει.«Από τον Σεπτέμβριο είχαμε ενημερώσει τις υπηρεσίες με το περιστατικό, τότε, για το παιδί που έβαλε μέσα στον ήλιο κάτω από τον ιστό της σημαίας χωρίς να πιεί νερό. Η ίδια συνήθως ρίχνει τις ευθύνες στα παιδιά» λέει η γραμματέας συλλόγου γονέων 6ου Δημοτικού Αλίμου, Λαμπρινή Σταμάτη.«Τα παιδιά μου από την πρώτη δημοτικού μου έλεγαν ότι δεν θέλω να πάων στο σχολείο γιατί έχω μουσική» λέει η γονέας δύο μαθητών στο σχολείο.«Ήταν μια προτροπή bullying στα παιδιά. Τους είπε "φτάνει" μόνο όταν χτύπησε το κουδούνι» λέει η μητέρα ενός συμμαθητή του παιδιού που υπέστη την επίθεση.ΣΧΟΛΙΑ (175)

ντροπη αλλα ποιος θα ντραπει?

ας μη λεμε πολλα λογια..τα χαλια της παιδειας σημερα και της αμορφωσιας των νεων κυριως παρ ολα τα πτιχια και μεταπτυχιακα που κουβαλανε , φαινονται με καθε μεγαλοπρεπεια στα τηλεπαιγνιδια γνωσεων, που το 90% νεαρων κατω των 30 ετων, δεν εχουν καμμια γενικη γνωση και πολυ περισσοτερο ιστοριας, γεωγραφιας, αρχαιων φιλοσοφων, ρητων, παροιμιων του λαου μας και πολλα αλλα ... εγω τα βλεπω και ντρεπομαι αλλα και γελαω συγχρονως με τα χαλια μας...οι καθηγητες θα πρεπε να ντρεπονται, οι γονεις και αυτοι το ιδιο και περισσοτερο απ ολους το υπουργειο παιδειας που κανει οτι δεν τα βλεπει...οι υπευθυνοι της τηελεορασης βλεπουν καθημερινα αυτην την αμορφωσια των νεων και δεν κανουν τιποτα αλλα χασκογελανε με συμπαθεια και συγκαταβαση, ενω θα πρεπε να κανουν επειγον διαβημα στο υπουργειο μπας και συνελθουν εκει περα και διορθωθει αμεσα αυτη η κατασταση γιατι ειναι ντροπη.

πειτε οτι θελετε αλλα η αληθεια ειναι πικρη

στην εποχη μου (και δεν ειμαι καν σε ηλικια συνταξης), οταν γυρνουσαμε σπιτι μυξοκλαιγοντας, μαμαααα με εδειρε ο δασκαλος, οι μαναδες μας ελεγαν..ν αγιασει το χερι του, καλα σου εκανε, κατι θα του εκανες.. και μας εδιναν κι αυτες αλλη μια χαστουκα απο πανω....και εννοειται οτι ποτε δεν πηγαιναν να διαμαρτυρηθουν στον δασκαλο ..γιατι ηταν δεδομενο, οτι οι δασκαλοι και καθηγητες ηταν οι δευτεροι γονιοι του μαθητη..σημερα, οι γονιοι εχουν ξεπερασει καθε οριο, επεμβαινουν στα παντα για λογους πολιτικης αρθοτητας οπως τους πιπιλανε το μυαλο σε μμε και συγκεντρωσεις και το αποτελεσμα ειναι το εξης..παιδια που δεν τολμαει καν να κανει παρατηρηση ο δασκαλος και καθηγητης, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.. αν αυτο προτιμαμε σαν παιδεια, κανενα προβλημα..εμεις παντως στην εποχη μου, ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ... συμπερασμα..οποιος λοιπον βγαλει το συμπερασμα οτι οι σημερινοι γονεις εχουν και αυτοι ενα τεραστιο μεριδιο ευθυνης στα χαλια των μαθητων σημερα, θα εχει δικιο

panos

Μπραβο σου φιλε... τα ειπες ολα!

Ιακωβος

Μπηκα στη διαδικασια να γραψω για να τοποθετηθω στην απαντηση σας, οχι στη περιπτωση της δασκαλας γιατι δε γνωριζω το γεγονος για να εχω κριση. Ξερετε αγαπητε κυριε/α αυτο που κανετε και μειωνετε με τοση υποτιμηση και χυδαιοτητα τη νεα γενια δε σας τιμα καθολου γιατι κ εσεις υπηρξατε νεα γενια για τους παλαιοτερους σας που ομοιοι με το ηθος σας υποτιμουσαν τη γενια σας με αυτη τη χυδαιοτητα. Καθε ενας απογονος δανειζετε το ηθος που διμεσκετε απο τους ανθρωπους που εχουν αναλαβει τη κηδεμονια καθε παιδιου. Μιλω ως πατερας με διαθεση αγαπης για καθε παιδι, για καθε παιδι που δε φερει καμια ευθυνη για οποια ηθικη καταπτωση της κοινωνιας μας παραμονο η οποια προηγουμενη γενια τι παρακαταθηκη αφηνει. Στη προκειμενη περιπτωση στη γενια των σημερινων νεων λοιπον να δειχνοαφηνμε το δαχτυλο τις οποιες δικες μας αδυναμιες, τι διδασκουμε στα παιδια μας με πραξεις κ οχι με τα υποκριτικα λογια.

Ιακωβος

Μπηκα στη διαδικασια να γραψω για να τοποθετηθω στην απαντηση σας, οχι στη περιπτωση της δασκαλας γιατι δε γνωριζω το γεγονος για να εχω κριση. Ξερετε αγαπητε κυριε/α αυτο που κανετε και μειωνετε με τοση υποτιμηση και χυδαιοτητα τη νεα γενια δε σας τιμα καθολου γιατι κ εσεις υπηρξατε νεα γενια για τους παλαιοτερους σας που ομοιοι με το ηθος σας υποτιμουσαν τη γενια σας με αυτη τη χυδαιοτητα. Καθε ενας απογονος δανειζετε το ηθος που διμεσκετε απο τους ανθρωπους που εχουν αναλαβει τη κηδεμονια καθε παιδιου. Μιλω ως πατερας με διαθεση αγαπης για καθε παιδι, για καθε παιδι που δε φερει καμια ευθυνη για οποια ηθικη καταπτωση της κοινωνιας μας παραμονο η οποια προηγουμενη γενια τι παρακαταθηκη αφηνει. Στη προκειμενη περιπτωση στη γενια των σημερινων νεων λοιπον να δειχνουμε τις οποιες δικες μας αδυναμιες, τι διδασκουμε στα παιδια μας με πραξεις κ οχι με υποκριτικα λογια.

Μ Ο Ν Ο. Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι - ΟΞΩ Τ Α ΦΡΙΚΙΑ ΜΟΥ

Κακοποιουν τα παιδια μας τα τσογλανια ,με γλυψιλο και αλλα μεσα εκτος επετηριδας διοισμενοι ,Αγγλιδες ,μουσιμοι ,γυμναστες,ωθουν ολα ταπαιδια στην παραπαιδεια ,τους κανουνοιιδιοι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, φο βουνται οι γονεις ,ΟΞΩΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΜΠΕΚΙΡΗ και τωνΑλλων εγκαθετωνυπουργισκων της δεξας

stp

Όταν ο προϊστάμενος έγινε γιατί ήταν αρεστός στην Κυβέρνηση, στην εκάστοτε κυβέρνηση, όταν οι Διευθυντές είναι και αυτοί στην πλειοψηφία το ίδιο, κρίνονται από τον κομματικό προϊστάμενο, και τον κομματικό συνδικαλιστή, όταν ο εκπαιδευτικός πρόσκειτο στο κόμμα , ποιός τολμά να τον πειράξει. Όταν μάλιστα τυγχάνει να έχει και πλάτες υπουργού βουλευτή τότε υπάρχει πλήρης κάλυψη. Πριν χρόνια εκπαιδευτικός είχε τις πλάτες του γνωστού Τσουκάτου, αυτόν με τα μάρκα, δεν τόλμησαν να τον αγγίξουν , αντίθετα τιμωρήθηκε ο Διευθυντής που το κατήγγειλε , που του έκανε αναφορά. Δεν συμμαζεύετε το ριμάδα, θέλει γκρέμισμα και κτίσιμο από την αρχή. Απλά η λεγάμενη θα πάει σε άλλο σχολείο, ή για λίγο καιρό θα αποσπαστεί σε κανένα γραφείο για να κάνει καφέδες. Και θα επανέλθει όπως επανήλθαν εκπαιδευτικοί που ήταν παιδόφιλοι κλπ.

ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο.ΓΙΟΣ,ΜΟΥ.ΠΑΕΙ.ΣΤΟ.ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΥΤΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΠΕΡΥΣΙ.ΤΟΝ.ΕΒΡΙΣΕ.ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ.ΟΤΑΝ.ΜΟΥ.ΤΟ.ΕΙΠΕ.ΚΑΙ.ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ.ΣΤΟΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.ΕΚΑΝΕ.ΤΟΝ.ΚΙΝΕΖΟ.ΚΑΙ.ΚΑΛΑ.ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕ,ΤΟ.ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ.ΚΑΤΙ.ΤΕΤΟΙΕΣ.ΜΑ......ΕΣ..ΘΑ,ΤΗΣ.ΞΗΓΙΟΜΟΥΝ.ΑΛΛΙΩΣ.ΑΛΛΑ.ΕΙΝΑΙ.ΤΥΧΕΡΗ.Η.ΚΑΡ....ΟΛΑ.ΔΕΝ.ΜΕ.ΑΦΗΣΕ.Η.ΓΥΝΑΙΚΑ.ΜΟΥ.ΝΑ.ΠΑΕΙ.ΣΤΟ.ΔΙΑΟΛΟ.

Θανάσης

Εμένα μετά απο συνεχές μπούλινγκ και παράπονα μούπαν πως "δε πειράζει θα του κάνει καλο"

uli chris

12 χρόνια τα ταλαιπωρεί. Δεν μπορούσε να την μπουμπουνήξει κανείς πριν βγει στα κανάλια? Και που είναι τώρα? Σε κανά γραφείο υπουργείου?

Σε τέτοιες περιπτώσεις

Είτε το συγκαλύπτουν και δεν γίνεται τίποτα η οι γονείς και το παιδι που καταγγέλλουν, στοχοποιουνται. Σε περιπτώσεις δε bullying, bullying πραγματικού, όχι του τράβηξε το μανίκι και έτσι, το σχολείο συνήθως νίπτει τας χείρας του, προσπαθεί να το κουκουλώσει, η οι γονείς και το παιδι στοχοποιουνται είτε από τις οικογένειες των παιδιών θυτών, είτε από την κοινότητα και το σχολείο. Οι άλλοι γονείς μιλάνε μόνο αν κάποιος θίξει και το δικό τους παιδί, αλλιώς κάνουν πως δεν βλέπουν λες και δεν είναι γενικό το κακό. Ειδικά επαρχία ετσι γίνεται. Βλέπε Γιακουμακης και Άλεξ. Κατόπιν εορτής ταυτίστηκαν όλοι. Και φυσικά ατιμωρησία και ομερτά. Στην Αθήνα ο κόσμος αντιδρά πιο πολύ σε τέτοια αν και με ακρότητες. Στην επαρχία σε στοχοποιούν όλοι γιατι παραβιάζεις την ομερτά.

από κάπου εκεί κοντά στο σχολείο...

Σωστός... άντε καλές πληρωμές τώρα και καλούς καφέδες στο γραφείο που θα κάθεται και θα πίνει καφέ... η δημοκρατία προωθεί το δημόσιο συμφέρον!!! Η δημοκρατία και το Σύνταγμα δεν λέει πουθενά ότι ο μόνιμος υπάλληλος που χρήζει βοήθειας ψυχίατρου, να κάθεται, να πληρώνεται και να μην κάνει τίποτα!! ούτε επί 12 χρόνια να μην προστατεύονται παιδικές ψυχές!!! Έπρεπε να ήταν στον ιδιωτικό τομέα... ή απλά σε μια ευρωπαϊκή χώρα και θα τα λέγαμε αλλιώς!

Outlaw

Απλώς θα την τοποθετήσουν σε άλλη σχολική μονάδα. Αυτό! Δεν υπάρχει περίπτωση για απόλυση. Θα την πληρώνουμε κανονικότατα. Σε όλο το δημόσιο σύστημα παιδείας έτσι είναι. Εδώ σε νηπιαγωγείο στο Αιγάλεω, βάζουν τα παιδιά να φάνε με το ζόρι όλο το φαγητό τους και αν δεν το φάνε τα βάζουν τιμωρία (μη συμμετοχή στα παιχνίδια με τα υπόλοιπα παιδάκια). Ακόμη και για ύπνο που τα βάζουν τα λένε να μείνουν σε μια συγκεκριμένη θέση και αν κουνηθούν πάλι τιμωρία. Και αν πεις και τίποτα γίνεισαι και κακός. Και σου λένε, έτσι είναι για να εκπαιδευτούν! Απόλυση χθες σε όλους αυτούς που δεν νοιάζονται για τα παιδιά μας.

ΤΟΜΣΕΝ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ Η ΑΠΛΥΤΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΡΑ?

Γονεας

σιχαματα τεμπελοσκυλα καθηγηταραδες 4 μηνες το χρονο τους πληρωνουμε και αυτοι κοπροσκυλιαζουν

Max

Άντε να αγιάσει το στόμα σου ! Καθηγητές και Δάσκαλοι είναι τα χειρότερα κοπρόσκυλα. Πληρώνονται 12 μήνες (παλιά 14 !) και δουλεύουν βαριά 8 μήνες για 2-3 ώρες maxiumum την ημέρα. Για να μην μιλήσω για αργίες, σχολικές γιορτές, απεργίες, γενικές συνελεύσεις κ.α. Κλαίνε για τα λίγα λεφτά που παίρνουν (1200-1400 καθαρά για τον ελάχιστο αυτό χρόνο που δουλεύουν) και σχεδόν όλοι κάνουν ιδιαίτερα στον άπειρο ελεύθερο χρόνο τους απο τα οποία βγάζουν άλλα 1500+ ΜΑΥΡΑ. Δεν αξιολογούνται ποτέ και για τίποτε απο κανέναν Σιχάματα, τεμπελόσκυλα,

μαύρα μεσάνυχτα

Και αφού ρε [...] ιντριγκάρεσαι τόσο, γιατί δε διάβαζες να γίνεις και εσύ;Άντε [...]

δάσκαλος που κάθεται...

Μετά από 23 χρόνια δουλειάς, δουλεύω 21 ώρες την εβδομάδα, τα Σαββατοκύριακα κάθομαι αφού τόσα χρόνια πια έχω φτιάξει το υλικό μου για όλες τις τάξεις, έχω κονομήσει φράγκα από τα ιδιαίτερα, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα πάω διακοπές στο εξωτερικό και το καλοκαίρι κατά τα μέσα Αυγούστου, ανυπομονώ να ξαναγυρίσω στο σχολείο μου, αφού 3 μήνες διακοπές σου προκαλούν αφόρητη βαρεμάρα.Ξέχασα να σου πω ότι ενίοτε στα 3ήμερα, αν πέφτουν Παρασκευή ή Δευτέρα, κολλάω και μία μέρα άδεια και το κάνω 4ήμερο.Φιλάκια...

Ναι ναι

Να κόψει, να σε δώ που θα βρείς φόρους να αρπάξεις για να φάς (Η ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ)

Γιώργος

Τόσα γεγονότα και ο Διευθυντής του Σχολείου δε γνώριζε τίποτα;;;;;

Εγκεφαλικά προκαλεί η λέξη Αξιολόγηση

Αρκεί να μην είναι Αξιολόγηση τύπου Lidl του Ελληνισταν. Δύο περιστατικά τέτοια είχαμε εμείς στα μέρη μας. Κλασικά, επαρχία που δεν μιλάει κανένας και τα κουκουλώνουμε όλα. Η μια νηπιαγωγός. Φάπες στα παιδιά, τσιγάρο μέσα στο νηπιαγωγείο να βρωμάει ο τόπος, τσιριδες, και όλα προσπεκτους καλλυντικων απλωμένα στο γραφείο και ο τόπος γεμάτος βερνίκια και κραγιόν. Έβαφε νύχια μέσα στην ταξη, τα μικρά αδέσποτα, καβγάδες και ατυχήματα. Ήταν κ#λοβισμα και δεν μπορούσαν οι γονείς να την διώξουν με τίποτα. Έκανε χρόνια να φύγει και την πήγαν απλά σε γραφείο χωρίς να την ακουμπήσει κανένας. Ήρθαν τώρα δύο γυναίκες που είναι πολύ αστέρια και τα παιδιά τις αγαπούν. Στο δημοτικο στην πρώτη είναι μια που ουρλιάζει όλη την ώρα. Υστερία, όχι αστεία. Ακούγεται όλη την ημέρα απ έξω. Γκαριζει όλη την μέρα στα παιδιά, και μιλάμε για πρώτη τάξη με δέκα παιδάκια. Δεν την ακουμπάει κανένας γιατί ο άντρας της που είναι πολύ καλό παιδί, είναι γνωστός και δεν του κάνει παράπονα κανένας για να μην γίνει παρεξήγηση. Στο άλλο Δημοτικό που είναι πιο πολλά παιδιά, γίνεται χοντρό μπουλινγκ σε κάποια παιδάκια, και ο Διευθυντής τα κουκουλώνει ολα. Δεν σας καταλαβαίνω ρε σεις. Ξέρετε που μπλεκετε. Δύσκολη δουλειά, περίεργοι πολύ και οι γονείς, απαιδευτοι οι περισσότεροι, δύσκολα και τα παιδιά, εγω δεν το αρνούμαι. Αλλά από εκεί και πέρα έχω δει εκπαιδευτικους που τα καταφέρνουν καλά, ρεγουλαρουν τους γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Όποιος δεν γουστάρει δεν μπλέκει. Εμείς όταν πήγαινα λύκειο, μέχρι τζανκι καθηγήτρια είχαμε. Αξιολόγηση έγκυρη επιτέλους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kkkk_mak1

Ο... λαλίστατος, κατά τα άλλα, Νίκος Κοτζιάς προτίμησε να επιτεθεί στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» για την αποκάλυψη ότι το ΥΠΕΞ έμεινε μία εβδομάδα χωρίς e-mail, αν και η σχετική ανακοίνωση επιβεβαιώνει πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ  - Παυλόπουλος: «Αδιανόητα, απαράδεκτα και λυπηρά» όσα είπε ο Ερντογάν - ΝΔ: Η Τουρκία να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης - Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για την ομηρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Γεννηματά: Ανίερες συναλλαγές δεν χωρούν - Θεοδωράκης: «Όχι» στα ανατολίτικα παζάρια

22042018tsigara

Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνα συνέλαβαν τον 62χρονο πατέρα, την 63χρονη μητέρα, την 37χρονη κόρη και τον 47χρονο σύζυγό της - Στο σπίτι του πατέρα βρέθηκαν 1.172 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 59 συσκευασίες καπνού

cyprus_0002

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις

2
sakoula-vrefos_main01

Σύμφωνα με τις τελευταιές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το νεογνό βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία σακούλα από ένοικο της πολυκατοικίας η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω σε ένα προστατευτικό δίχτυ που είχαν τοποθετήσει οι ιδιοκτήτες