Αχαΐα: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Αχαΐα: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Εντοπίστηκε στην περιοχή Καλύβια

Φυγόποινος αποδείχθηκε ένας 58χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού στην περιοχή Καλύβια της Αχαΐας. Από την διασταύρωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι καταζητούνταν για να εκτίσει ποινή για ναρκωτικά.

Σε βάρος του 58χρονου είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 28 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, η οποία εκκρεμούσε. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να την εκτίσει.

*** Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας βρέθηκε μια 60χρονη Ελληνίδα που κατοικεί στην Καρδίτσα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ, την οποία θα πρέπει να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερη. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anastasios_albania

«Οι φιλικές σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και τις δύο χώρες. Το πιστεύω αυτό. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι γέφυρα, καταλαβαίνετε; Άλλοι δημιουργούν χαράδρες, εγώ προσπαθώ και πιστεύω στις γέφυρες»

esr21

«Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος