Ράλι με κλεμμένο… ασθενοφόρο στην Αλικαρνασσό

Ράλι με κλεμμένο… ασθενοφόρο στην Αλικαρνασσό

Αφού έκλεψε ό,τι βρήκε, μπήκε σε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο και άρχισε το…  ράλι, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές περαστικών πεζών και οδηγών

Ράλι με κλεμμένο… ασθενοφόρο στην Αλικαρνασσό
Είδε φως και… μπήκε το βράδυ της Πέμπτης ένας τοξικομανής στον τομέα του Ε.Κ.Α.Β. στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης!

Αφού έκλεψε ό,τι βρήκε, μπήκε σε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο και άρχισε το…  ράλι, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές περαστικών πεζών και οδηγών!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την αναχώρηση των διασωστών για ένα περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν, μπήκε σε ένα δωμάτιο των υπαλλήλων του Ε.Κ.Α.Β. και άρπαξε μια τηλεόραση, αλλά βρήκε σε αυτό και τα κλειδιά του ασθενοφόρου.Φόρτωσε την κλεμμένη τηλεόραση, κάθισε στην θέση του οδηγού και άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς!

Κλείσιμο
Η ξέφρενη κούρσα του ασθενοφόρου έκανε πολλούς πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία, στην οποία στο μεταξύ είχε καταγγελθεί η κλοπή του οχήματος και ξεκίνησαν αναζητήσεις.Το κλεμμένο όχημα εγκλωβίστηκε στο Γάζι και ο επίδοξος… ραλίστας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κλοπή δημόσιας περιουσίας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης