Στην Πάτρα έπιασαν Σύρο που αναζητούσε η Γερμανία

Στην Πάτρα έπιασαν Σύρο που αναζητούσε η Γερμανία

Κατηγορείται από τις γερμανικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας 

Στην Πάτρα έπιασαν Σύρο που αναζητούσε η Γερμανία
Οι αρχές της Γερμανίας είχαν ενημερώσει τις ελληνικές μέσω διωκτικών εγγράφων ότι  αναζητούσαν ένα νεαρό Σύρο, ο οποίος κατηγορείται στην χώρα τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών εξέδωσε παραγγελία για την προσωρινή σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού, που εντοπίστηκε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοσή του στην Γερμανία.

*** Ποινή φυλάκισης δύο ετών για ενδοοικογενειακή βία εκκρεμούσε σε βάρος ενός 30χρονου Έλληνα «νταή», ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο Ηλείας από αστυνομικούς της  Ασφαλείας μετά από έλεγχο. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να εκτελεστεί η ποινή που του επιβλήθηκε με την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και μια 45χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για παρεμπόριο, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης