Αχαΐα: Ανήλικοι τσιγγάνοι άρπαξαν 250 κιλά... λεμόνια

Αχαΐα: Ανήλικοι τσιγγάνοι άρπαξαν 250 κιλά... λεμόνια

Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Αχαΐα: Ανήλικοι τσιγγάνοι άρπαξαν 250 κιλά... λεμόνια
Παρά τη μικρή τους ηλικία, ήταν έμπειροι... κλέφτες τέσσερις ανήλικοι τσιγγάνοι που χρησιμοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του κηδεμόνα του ενός εξ αυτών το βράδυ της Πέμπτης, για να «σηκώσουν» τη μισή παραγωγή λεμονιών ενός αγρότη από το κτήμα του στο χωριό Δημητρόπουλο της Αιγιαλείας!

Οι πιτσιρικάδες είχαν τοποθετήσει σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών 250 κιλά λεμόνια και ετοιμάζονταν να τα φορτώσουν στο αυτοκίνητο, όταν έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω! Στο τοπικό τμήμα όπου οδηγήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, προσήχθη και η μητέρα του ενός η οποία συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκε μαζί τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τους γονείς των υπόλοιπων τριών, που δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν.

*** Στον Βόλο πήγαν για να κάνουν διάρρηξη τρεις τσιγγάνοι από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι παραβίασαν το παράθυρο της ισόγειας μονοκατοικίας ενός 44χρονου και άρπαξαν από μέσα 365 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Οι δράστες ηλικίας 29, 31 και 35 χρόνων δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. που βρήκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν τους οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης