Ηράκλειο: Και άλλα κλεμμένα οχήματα στο σπίτι με το κλεμμένο φουσκωτό!

Ηράκλειο: Και άλλα κλεμμένα οχήματα στο σπίτι με το κλεμμένο φουσκωτό!

Το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το σπίτι υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος στο σπίτι του, ωστόσο δεν απέφυγε τη σύλληψη

Ηράκλειο: Και άλλα κλεμμένα οχήματα στο σπίτι με το κλεμμένο φουσκωτό!
Η Ασφάλεια Ηρακλείου ανέλαβε να ρίξει φως στις δραστηριότητες του ζευγαριού, έξω από το σπίτι του οποίου στην περιοχή των Αθανάτων βρέθηκε το αξίας 35.000 ευρώ φουσκωτό που είχε κλαπεί την Κυριακή από το λιμάνι της Παντάνασσας.

Κι αυτό, γιατί στον ίδιο χώρο βρέθηκε και άλλα κλεμμένα οχήματα!

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος στο σπίτι τους. Δεν απέφυγε τη σύλληψη, όμως, αφού εκτός από το φουσκωτό στον ίδιο χώρο βρέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από μερικά χρόνια και του είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και σκελετοί από μηχανάκια των οποίων η προέλευση ερευνάται!

Και ενώ το φουσκωτό αποδόθηκε στον 58χρονο ιδιοκτήτη του από τους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού, το ζευγάρι που κατοικεί στο σπίτι όπου βρέθηκε οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε δίωξη για κλοπή και επέστρεψε στην Ασφάλεια όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης