Απειλές με όπλο λέει ότι δέχθηκε βασικός μάρτυρας στη δίκη για το «Καρούζος gate»

Απειλές με όπλο λέει ότι δέχθηκε βασικός μάρτυρας στη δίκη για το «Καρούζος gate»

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητό του Ιωσήφ Λιβανού ενώ εκείνος πήγαινε να καταθέσει στο δικαστήριο

Απειλές με όπλο λέει ότι δέχθηκε βασικός μάρτυρας στη δίκη για το «Καρούζος gate»
Στη καταγγελία ότι δέχθηκε απειλές από αγνώστους προκειμένου να καταθέσει σε βάρος του Γιάννη Καρούζου στη δίκη για το αποκαλούμενο «Καρούζος gate», προχώρησε σήμερα με επιστολή που κοινοποίησε στο δικαστήριο ο Ιωσήφ Λιβανός, βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.

Ο κ. Λιβανός επρόκειτο σήμερα να καταθέσει στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, πλην όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όπως υποστήριξε με έγγραφο του προς την έδρα ενώ οδηγούσε σήμερα το πρωί άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του Γ. Καρουζου. Μετά από αυτό, ο κ. Λιβανός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης για να καταγγείλει το περιστατικό.

Τελικά, η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση του πρώην λογιστή του Ομίλου Καρούζος, ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι την ανάπτυξη αλλά και το ταμείο των εταιριών είχε αναλάβει αποκλειστικά η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου Γ. Καρούζου,  Ρεβεκα Σκαφτούρα.

Ο μάρτυρας, ωστόσο δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη «μαύρων ταμείων» στον Όμιλο Καρούζου, όπως επίσης άγνοια και για ύπαρξη offshore εταιρειών.
Κλείσιμο

Σε ό,τι αφορά τον Ι. Λιβανό  να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες του μαζί με αυτές του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφακη, αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης