Σεμινάριο με θέμα την ψυχοθεραπεία κοινωνικής ανάπτυξης στην αντιμετώπιση του αυτισμού

Σεμινάριο με θέμα την ψυχοθεραπεία κοινωνικής ανάπτυξης στην αντιμετώπιση του αυτισμού

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30/10/17 - Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του «Κέντρου Παιδιού και Εφήβου» διοργανώνει την 3η Σειρά του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής με εμπειρία στη θεραπεία των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος και την ψυχοθεραπεία, με θέμα: «Η Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης- ΨΚΣΑ στη διαχείριση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας: Εισαγωγή στις βασικές  έννοιες»
 
Το Πρόγραμμα αφορά στην παρουσίαση των βασικών εννοιών της ψυχοθεραπείας Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης  (ΚΣΑ) όπως αυτή δομείται  με τη συνθετική χρήση διαφορετικών ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων,  απευθυνόμενη στις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα άτομα με Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης.

Το Πρόγραμμα το οποίο θα πραγματοποιείται στην Αθήνα (Αιόλου 72, Ομόνοια) περιλαμβάνει εισηγήσεις από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψυχοθεραπείας και της αποκατάστασης για άτομα με μέσης και υψηλής λειτουργικότητας Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, παρουσιάσεις περιστατικών με χρήση οπτοκοακουστικών μέσων και προβλέπει την ενεργό συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.
 
Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30/10/17.
 
Περισσότερες πληροφορίες, το Πρόγραμμα και η Δήλωση Συμμετοχής: διαθέσιμα στο www.kpechios.gr.
 
Για διευκρινήσεις και εγγραφές : Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κα Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210 – 5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: p.chouli@gmail.com, tete@kpechios.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης