Στον εισαγγελέα ο εργολάβος καθαριότητας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Στον εισαγγελέα ο εργολάβος καθαριότητας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Το μισθολογικό κόστος  το οποίο κατέβαλε η εταιρεία ήταν μικρότερο τουλάχιστον κατά  530.000 Ευρώ ετησίως από αυτό το οποίο προέβλεπε η σύμβαση αναφέρει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος

Οικονομικά στοιχεία εις βάρος της ιδιωτικής εργολαβικής εταιρείας, η οποία είχε αναλάβει την καθαριότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων διαβίβασε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), «σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το εκτιμώμενο μισθολογικό κόστος  το οποίο κατέβαλε η εταιρεία ήταν μικρότερο τουλάχιστον κατά  530.000 Ευρώ ετησίως από αυτό το οποίο προέβλεπε η σύμβαση.  Διαφορά που το νοσοκομείο πλήρωνε όλο  το προηγούμενο διάστημα στην εταιρεία ως μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος και κατέληγε ως εταιρικό κέρδος».
 
Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει προσλάβει με σύμβαση εργασίας 75 εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας  με την έγκριση, τις διαδικασίες και τα κριτήρια που προβλέπει το ΑΣΕΠ. «Οι εργαζόμενοι πλέον έχουν την πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη, καθώς και το εργασιακό καθεστώς που προβλέπει η νομοθεσία» διαβεβαιώνει η διοίκηση.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης