Νέα Γενιά Ζηρίδη: Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Νέα Γενιά Ζηρίδη: Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Για μία ακόμη χρονιά, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων μας έκαναν περήφανους.

Συγχαίρουμε τους μαθητές της τάξης του 2017,οι οποίοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είχαν 100 % επιτυχία με το 95,4 % να εισάγεται σε Α.Ε.Ι. εκ των οποίων το 48,8 % εισάγεται σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά.

Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις του Σχολείου μας, όπως αυτή προκύπτει από την ποιοτική και την ποσοτική ανάλυση των αποτελεσμάτων
Το εμπλουτισμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του σχολείου μας, συντελεί στις μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις που επιτυγχάνουν οι μαθητές μας.

Παράλληλα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη, εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, εστιάζει στην αξιοποίηση εκπαιδευτικών πρακτικών που στοχεύουν στην μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών μας. Στο πλαίσιο αυτό, η επιδίωξη της εκπαιδευτικής αριστείας, αποτελεί κεντρικό πυλώνα της εκπαιδευτικής πολιτικής του σχολείου μας, στον οποίο εντάσσονται η διαρκής αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, η βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών μας, η διαρκής αξιολόγηση και επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού και του εκπαιδευτικού έργου.

 Οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης του συγκεκριμένου προγράμματος είναι:

• Ο σχεδιασμός παράλληλου αναλυτικού προγράμματος με έμφαση στα μαθησιακά αποτελέσματα και με διαρκή αξιολόγηση των δεξιοτήτων και των γνώσεων που αποκτούν οι μαθητές μας, συνδυάζοντας «το γιγνώσκειν με το πράττειν».
• Η κατάρτιση ενός διαφοροποιημένου προγράμματος σπουδών που εξασφαλίζει την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning), σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.
• Η εφαρμογή καινοτόμων διδακτικών προσεγγίσεων που ενεργοποιούν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, δημιουργικής αφομοίωσης και μετάδοσης της γνώσης.
• Η διαρκής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που περιλαμβάνει ημερίδες εσωτερικής επιμόρφωσης, το θεσμό της ανοικτής τάξης, την εφαρμογή της πρακτικής της ετεροπαρατήρησης και τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων.
• Η αξιολόγηση 360 μοιρών των εκπαιδευτικών από το σύνολο των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Οι παραπάνω πρακτικές, μας οδηγούν στην επίτευξη της αποστολής μας
«Στο πιο σύγχρονο περιβάλλον, διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο,ψτους πολίτες του κόσμου»

    

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lagoudi-foto-new

«Όταν πήγαμε στη διεύθυνση και διαπιστώσαμε σε ποιόν ανήκει δεν πιστεύαμε στα μάτια μας αφού ανήκει σε άτομο που ενδεχομένως να συνδέεται με την υπόθεση αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του» δηλώνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας