Σε μιτάτο στον Ψηλορείτη ο τουρίστας που κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Σε μιτάτο στον Ψηλορείτη ο τουρίστας που κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Καλά στην υγεία του ο 60χρονος Βέλγος 

Σε μιτάτο στον Ψηλορείτη φαίνεται ότι πέρασε τη νύχτα του ο 60χρονος Βέλγος τουρίστας, ο οποίος είχε πάει για πεζοπορία στο οροπέδιο της Νίδας, αλλά έχασε τον προσανατολισμό του και δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, όπου βρισκόταν ο τουρίστας, λίγο μετά τις 8 το πρωί και από τότε έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής, προκειμένου να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στην έξοδο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους πυροσβέστες, το κρύο ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε τόσο μεγάλο υψόμετρο είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Πάντως ο 60χρονος είναι καλά στην υγεία του και σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ την περιπέτειά του κατά τις διακοπές του στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής με τη συμμετοχή έξι ανδρών και δύο οχημάτων από το Ηράκλειο, ενός οχήματος από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Γαράζου, αλλά και ενός από την ΕΜΑΚ, οι οποίοι περπατούσαν όλη νύχτα, προκειμένου να εντοπίσουν τον 60χρονο Βέλγο.

Πηγή: Cretapost 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kte22

Στον χώρο έχουν δημιουργηθεί 15 τέρμιναλ άφιξης-αναχώρησης για λεωφορεία, αίθουσες αναμονής, γραφεία διοίκησης, αποθήκες, διάφορες υπηρεσίες, κυλικείο, εστιατόρια και καταστήματα για τις ανάγκες των επιβατών

1