Το σφυρί με το οποίο διέλυσε το κεφάλι του θύματος έδωσε ο δολοφόνος στο Τυμπάκι

Το σφυρί με το οποίο διέλυσε το κεφάλι του θύματος έδωσε ο δολοφόνος στο Τυμπάκι

Υπέδειξε στους αστυνομικούς μια δεξαμενή κοντά στο θερμοκήπιο όπου είχε πετάξει το όπλο του εγκλήματος

Το σφυρί με το οποίο διέλυσε το κεφάλι του θύματος έδωσε ο δολοφόνος στο Τυμπάκι
Βήμα προς βήμα αναπαρέστησε την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 24χρονου ομοεθνή του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές, ο 32χρονος Πακιστανός που πέταξε το πτώμα του θύματος σε ένα ρυάκι κοντά στο θερμοκήπιο, όπου εργαζόταν σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου.

Μάλιστα, ο δολοφόνος υπέδειξε στους αστυνομικούς και μια δεξαμενή κοντά στο θερμοκήπιο όπου είχε πετάξει το όπλο του εγκλήματος, ένα σφυρί με το οποίο του είχε διαλύσει το κρανίο! Η έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στην περιοχή οδήγησε τον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου στο σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου και του αστυνομικού τμήματος Φαιστού που ανέλαβαν την προανάκριση δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του 32χρονου, ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε. 

Στην αναπαράσταση του εγκλήματος, ο Πακιστανός περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου μια προς μια τις κινήσεις του. Έτσι, συνελήφθη από βάσει εντάλματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση που είχε εκδώσει το Β’ Ανακριτικό τμήμα Πρωτοδικών Ηρακλείου, καθώς το έγκλημα είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη και είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης