Δεν εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο

Δεν εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο

Ακινητοποιημένα και τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Ταλαιπωρία και σήμερα για όσους μετακινούνται συνήθως με το μετρό προς αεροδρόμιο, αλλά και για όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τα τρένα του ΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Για τις 12 το μεσημέρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου 1-3.

Εκτός από τα τρένα του ΟΣΕ που θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα και Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Ελληνικό.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Kostas8

Γιατί δεν εκτελούνται; ποιος είναι υπεύθυνος για το γεγονός οτι οι εργαζόμενοι δεν βρίσκονται στις δουλειές τους; άμεσα απόλυση για αυτόν κ πρόστιμο τρία μηνιάτικα για τους υπαλλήλους....αν εγω πω στο αφεντικό μου οτι αύριο απεργώ κ δε θα πάω στη δουλειά μου....θα με απολύσει το επόμενο δευτερόλεπτο....ντροπή σας....κομμουνιστές.....ταλαιπωρείται τον κόσμο.....

Τι νέο!

Γιατί πότε λειτουργεί το δημόσιο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης