Προκαλεί στο Αιγαίο η Τουρκία: Αερομαχίες ελληνικών αεροσκαφών με οπλισμένα τουρκικά μαχητικά

Προκαλεί στο Αιγαίο η Τουρκία: Αερομαχίες ελληνικών αεροσκαφών με οπλισμένα τουρκικά μαχητικά

Έξι σχηματισμοί των δύο τουρκικών F-16 προέβησαν σε 15 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου

Έντονη δράση εξαιτίας της προκλητικής τακτικής στην οποία εμμένει το τουρκικό πεντάγωνο υπήρξε την Τετάρτη στον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο, καθώς οπλισμένα τουρκικά μαχητικά σε σχηματισμούς προχώρησαν σε 15 παραβιάσεις και ενεπλάκησαν σε 4 περιπτώσεις σε εικονικές αερομαχίες με ελληνικά αεροσκάφη.

Οι σημερινές προκλητικές ενέργειεις του τουρκικού στρατού ήταν συνέχεια των χθεσινών εικονικών αερομαχιών και των 40 παραβιάσεων που σημειώθηκαν, γεγονός που αποδεικνύει τη συστηματική προκλητική στάση της Άγκυρας, η οποία εμφανίζει διάθεση να ανεβάσει εκ νέου τους τόνους στα σύνορα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, έξι σχηματισμοί των δύο αεροσκαφών -συνολικά 12 μαχητικά F-16, όλα οπλισμένα- παραβίασαν 15 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ καταγράφηκαν και 12 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Σε τέσσερις περιπτώσεις υπήρξε εμπλοκή (αερομαχία).

Τα τουρκικά αεροσκάφη που πέταξαν πάνω από περιοχές του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πόσες Εθνικές καταστροφές αντέχουμε ακόμη?

Η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός και από το ξανθό το γένος και μόλις πρόσφατα και από τη σύμμαχο μας κα Μέρκελ. Πάνω από όλα το αδίστακτο κέρδος. Δίνουν ασύστολα όπλα σε ένα άρρωστο φανατικό μουσουλμάνο μεγαλομανή - νέο πορθητή . Όλα αυτά τα υπερόπλα προορίζονται για τον τελικό αφανισμού του Ελληνικού Έθνους . Όλα αυτά είναι για να κόψουν το λαιμό των παιδιών μας στο γόνατο σε ένα άνισο αγώνα δίχως αύριο . Και εμείς με τους προδότες πολιτικούς μας , όπως μας κατάντησαν δεν έχουμε να αγοράσουμε ούτε ένα καναντέρ να σβήσουμε τις φωτιές !!! Δυστυχώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Και τότε το ξανθό το γένος τους βοήθησε και μας κατάσφαξαν και οι σύμμαχοι μας απλοί θεατές των σφαγών και του ξεριζωμού μας !!!

τάκης

Δεν πειράζει! Τώρα με τους s-400 ούτε πάνω απο την Σκύρο δεν θα μπορούν να πετάξουν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Πρόκειται για «φίλια πυρά», καθώς η σκληρή διαπίστωση για έλλειμμα διαλόγου γίνεται από συνδικαλιστές γιατρούς προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές στην Υγεία κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων