Καταγγελία: Πώς έστησαν τη σκευωρία κατά του Μαρινάκη

Καταγγελία: Πώς έστησαν τη σκευωρία κατά του Μαρινάκη

Στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο κατατέθηκε ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού

Μορφή  χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Noor 1 μετά την κατάθεση από τον επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη και από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια ηχητικού ντοκουμέντου που αποδεικνύει σκευωρία σε βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη από την ομάδα των «Πατέρα, Μελισσανίδη, Καμμένου».

Στο ντοκουμέντο που κατατέθηκε στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο στους επιχειρηματίες Πατέρα, Μελισσανίδη και στον πολιτικό Καμμένο ομιλεί και αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια στην σκευωρία έχουν αναμειχθεί και «πολύ σκοτεινοί τύποι οι οποίοι είτε αποτελούν μέλη του κρατικού ή παρακρατικού μηχανισμού.

Αλέξης Κούγιας: Έτσι στήθηκε η σκευωρία κατά Μαρινάκη

Ο δικηγόρος του Γιάννη Κουρτάκη, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάθεση του νέου ντοκουμέντου-φωτιά έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Ζητήσαμε από τον κ. Μπρακουμάτσο να καταθέσει συμπληρωματικά ο επικεφαλής του Ομίλου Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης και σήμερα τα πρόσθετα στοιχεία τα οποία καταθέτουμε έχουν ως επικεφαλίδα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Στα χέρια του κ. Κουρτάκη βρίσκεται ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο στους επιχειρηματίες Νίκο Πατέρα, Δημήτρη Μελισσανίδη και στον πολιτικό Καμμένο ομιλεί και αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα που - αυτό είναι συγκλονιστικό- έγινε μία έρευνα στην ναυαρχίδα των θαλαμηγών του στο VERA.

Κατόπιν καταγγελίας για ύπαρξη στο VERA ράβδων χρυσού και ναρκωτικών την έρευνα διετάχθησαν να κάνουν λόγω της σοβαρότητός της, δύο κλιμάκια, ένα του λιμενικού με επικεφαλής τον κ. Χριστοφορίδη κι ένα του ΣΔΟΕ, με επικεφαλής την προϊσταμένη κ. Πόγκα. Οι επικεφαλής της έρευνας μετά από λίγες μέρες βρέθηκαν, στο κατάστημα του Στηβ Κακέτση και συνάντησαν τον κ. Μελισσανίδη και από εκεί τον Πατέρα, όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο. Από εκείνη την στιγμή και μετά, με επικεφαλής τον Νίκο Πατέρα και πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την δημοσιότητα για την εμπλοκή τους σε άλλες υποθέσεις, ο Χριστοφορίδης βρέθηκε από ένας προστατευόμενος από τον νόμο Κατσέλη, ως κάτοχος ενός πολυτελέστατου τζιπ, το οποίο μισθώθηκε από πρόσωπο, το οποίο είναι αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι στέλεχος στις επιχειρήσεις Μελισσανίδη και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης ο Χριστοφορίδης συμμετείχε στην βάφτιση που έγινε για το παιδί του Νίκου Πατέρα. Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο εστιατόριο NOBU, μέσα στον Αστέρα Βουλιαγμένης παρουσία κι άλλων σημαντικών, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει σ’ αυτή την σκευωρία εις βάρος του Μαρινάκη, μεταξύ των οποίων Μελισσανίδης. Να σας πω ότι η βάφτιση του παιδιού Πατέρα, στην οποία ήταν παρών ο Χριστοφορίδης, νονά ήταν η κόρη ενός επίορκου αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος ήταν υφιστάμενος την εποχή που ο Γιάννης Ραχωβίτσας, ο νυν εκπρόσωπος της DEA, ήταν στην δίωξη ναρκωτικών Αθηνών και λέγεται, Σπύρος Παπαχρήστου, ο οποίος απετάχθη από την ελληνική αστυνομία και τα στοιχεία τα οποία σήμερα προσκομίζει ο κ. Κουρτάκης αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα μια ομάδα ανθρώπων την οποία συγκεντρώνει καθημερινά στο γραφείο του ο κ. Πατέρας, και είναι ο Δημοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος για τον οποίο υπάρχει ντοκουμέντο ότι πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το γραφείο του και μετά ανήρτησε στην ιστοσελίδα που ελέγχει την Ζούγκλα, μια κομβική δικαιολογία. Ο Δημοσιογράφος Θωμαίδης ο οποίος επί χρόνια τώρα έχει αναλάβει μια εκστρατεία εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και ο Χριστοφορίδης, αλλά και δυστυχώς η κ. εισαγγελέας, η οποία δυστυχώς αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος σε αυτήν την συκοφαντική εκστρατεία.

Καταλαβαίνετε ότι όλη αυτή η ιστορία σήμερα μπροστά σ’ αυτή την μεγαλύτερη αποκάλυψη που έχει γίνει στην ιστορία αυτή και κανείς πλέον δεν δικαιούται να σιωπά.

Μεταξύ των στοιχείων αποκαλύπτεται και κοινή συνύπαρξη των κ. Μελισσανίδη, Πατέρα και Καμμένου, όπως αποκαλύπτει ο συγκεκριμένος μάρτυρας στο ηχητικό ντοκουμέντο. Καταλαβαίνετε πια, όλη αυτή η σκευωρία έχει πλέον αποκαλυφθεί και από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να σας πω δε, ότι φαίνεται πως στην υπόθεση αυτή, έχουν αναμειχθεί και πολύ σκοτεινοί τύποι οι οποίοι είτε αποτελούν μέλη του κρατικού μηχανισμού είτε πρακρατικού μηχανισμού γιατί φαίνεται να παρακολουθούμε πολύ στενά κι εγώ, να έχουν υποκλαπεί δικές μου συνομιλίες, για τις οποίες επιφυλάσσομαι γιατί πραγματικά μεταξύ αυτών των ηχητικών ντοκουμέντων περιλαμβάνεται και μια συνομιλία μου με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο ο οποίος αποκαλύπτει όλη αυτή την σκευωρία. Και καταλαβαίνετε υπάρχει και θέμα προσωπικής μου ασφαλείας».

Πηγή: parapolitika.gr

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Alkis papathanasiou

ΌΣΗ ΧΆΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΈΞΟΥΝ ΛΆΘΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΆΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΌΠΟ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΛΆΜΨΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΛΛΆ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ, ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΓΥΡΊΖΩ ΌΛΗ ΤΗΝΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΏ ΌΤΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΧΆΡΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΈΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΌΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ Ή ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ,

Γιάννης Κ

Μπούλη την έκατσες...... Σε βλέπω να αλλάζεις όνομα και να γίνεσαι ...συγκαμμένος.

Εχει ο Πάνος τα κονέ και

Μπορεί να τον ψηφίσουν οι φυλακόβιοι ως πρόεδρο της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές.

Άγνωστος

Είστε κατι πρόβατα εσείς...!!!

ΝΙΚΟΣ

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!

nikos

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Έλα

Βαγγέλα γερά σκίσε τους φασίστες της αριστεράς

Νν

Bαγγελη κυνηγησε τους μεχρι να σβησει ο ηλιος

sg26

Μακάρι να βγουν στη φόρα το παρακράτος... τότε πραγματικά θα είμαστε όλοι με τον Βαγγέλη... προς το παρόν όμως με φρενάρει η παρουσία του Κούγια. Δεν πιστεύω ότι από αυτόν μπορεί να αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

ΟΙ ΝΕΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΕΣΚΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ (2.3% ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α ΕΞΑΜ ΣΤΗΝ ΕΕ- 0,6% ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥRΟΥ)

Νόμος

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekso

«Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της στους αστυνομικούς - Συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξη της μητέρας του για μήνες μετά τον θάνατό της

2