Είκοσι Γερμανοί μαθητές στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Είκοσι Γερμανοί μαθητές στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Θα επισκεφθούν τη χώρα και θα περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να γνωρίσουν τα αρχαιολογικά και άλλα μνημεία της

Συνολικά 20 Γερμανοί μαθητές και οι δύο συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος το χρονικό διάστημα από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μαθητές της Β´ Λυκείου από τον Δήμο Τσίνοβιτς, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Χώρα και θα περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να γνωρίσουν τα αρχαιολογικά και άλλα μνημεία της.

Παράλληλα, στο διάστημα της παραμονής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό σύστημα και τον τρόπο ζωής στην περιοχή, καθώς επίσης και να γνωρίσουν τα παιδιά την κουλτούρα του τόπου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος, εισηγούμενος το σχετικό θέμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επίσκεψη των Γερμανών μαθητών γίνεται σε ανταπόδοση ανάλογης επίσκεψης που είχαν πραγματοποιήσει τον περασμένο Μάιο μαθητές της Β´ Λυκείου από τη Χώρα στην περιοχή του Τσίνοβιτς. Η δαπάνη της παραμονής των εν λόγω μαθητών ανέρχεται σε 4.900 ευρώ, ποσό που θα καλύψει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό του Συμβούλιο.


Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vathmo09

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του