Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μακρόν - Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μακρόν - Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.
 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.
 
Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Υακης

Και είχα μια φαγούρα για την επίσκεψη

Πολίτης

Αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε θα ανακοινωθεί σύντομα?

Υπερβολές !

Μα γιατίιιιι τόσα μέτρα ;;; Αφού τα παιδιά τα δικά μας θα έχουν αναλάβει την περιφρούρηση ! Αλωστε η λαοπρόβλητη δεν έχει να φοβάται τίποτα ....

Pal

Έχουμε κουραστεί με αυτήν την κατάσταση! Κάθε λίγο και λιγάκι κλείνουν δρόμους για τους γαλαζοαίματους και κάνουν την ζωή μαρτύριο σε χιλιάδες πολίτες που προσπαθούν να πάνε στην δουλεία τους, να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολειό, να πάνε σε ένα γιατρό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης