Περιστέρι: Ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον 41χρονο με περισσότερες από 29 μαχαιριές

Περιστέρι: Ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον 41χρονο με περισσότερες από 29 μαχαιριές

Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του

Περιστέρι: Ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον 41χρονο με περισσότερες από 29 μαχαιριές
Σοκ προκαλεί το εύρημα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 41χρονου Αποστόλη, του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί του Σαββάτου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την έκθεσή του στη σορό του 41χρονου μετρήθηκαν τουλάχιστον 29 μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιά και τα πόδια.

Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του.

Κλείσιμο
Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο δολοφόνος έριξε κάτω τον Αποστόλη με μια μαχαιριά αλλά στη συνέχεια εξακολούθησε να τον μαχαιρώνει στο κορμί του.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη ενισχύει την εκδοχή που από την πρώτη στιγμή εξετάζουν οι αστυνομικοί, ο δράστης και το θύμα να γνωρίζονταν.


Το σενάριο ενισχύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν από το σπίτι να λείπει μόνο το κινητό και το πορτοφόλι του άτυχου 41χρονου.

Τον 41χρονο βρήκε νεκρό ένας συγγενής του που πήγε στο διαμέρισμα της οδού Κύπρου 69 προκειμένου να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε για τρεις ημέρες στα τηλεφωνήματα της μητέρας του που βρισκόταν στην Κόρινθο στο σπίτι της αδερφής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης