Θάνος Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο Λονδίνο

Θάνος Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο Λονδίνο

«Επιστροφή στην Αθήνα από το χωριό. Οι κολλητοί μου, Σίλα, Ζάπα, Αρθούρος, Τσε (ο μόνος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί) με υποδέχτηκαν θερμά. Θα κάνουμε καλό παρεάκι και τούτο το χειμώνα», έγραψε o μεγάλος δημιουργός ποζάροντας με τον γάτο του

Θάνος Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο Λονδίνο
Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Θάνος Μικρούτσικος τους τελευταίους μήνες, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στο Λονδίνο.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν ο καταξιωμένος δημιουργός έκανε κάποιες εξετάσεις για να ελέγξει τα επίπεδα του σακχάρου του στο αίμα και τα αποτελέσματα ανησύχησαν τους γιατρούς. Έτσι, τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για την αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Μετά την αποθεραπεία, βρέθηκε στο χωριό Καπετανιανά, στην Κρήτη, για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας, ενώ, πλέον, επέστρεψε στην Αθήνα, απ’ όπου έστειλε ένα νέο μήνυμα μέσω του Facebook.
Κλείσιμο

«Επιστροφή στην Αθήνα από το χωριό. Οι κολλητοί μου, Σίλα, Ζάπα, Αρθούρος, Τσε (ο μόνος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί) με υποδέχτηκαν θερμά. Θα κάνουμε καλό παρεάκι και τούτο το χειμώνα», έγραψε, ποζάροντας με τον γάτο του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης